- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Ulan aklıma da gelmedi değil hahahshshsaASSOSyal yapacakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulan aklıma da gelmedi değil hahahshshsaASSOSyal yapacakmış
Çünkü neden olmasınUlan aklıma da gelmedi değil hahahshshsa
Yess bebeyimmmmÇünkü neden olmasın
OrijinalEvet cunku farklı
Kırmızı sosOrijinal
Peki eksik malzemen ne tırnak ay badem miKırmızı sos
Yok kuzum ,sunum için testere almam gerekiyorPeki eksik malzemen ne tırnak ay badem mi
HmmmmmmmmmmmYok kuzum ,sunum için testere almam gerekiyor
Bana niye yalan söyledin canomHmmmmmmmmmmm
Ben sana ne zaman şeftali yapacağım dedim? Kanıt gösterBana niye yalan söyledin canom
Demedin mi Ben bunu kiminle konustum yaaaBen sana ne zaman şeftali yapacağım dedim? Kanıt göster
Seni biri güzel kandırmışDemedin mi Ben bunu kiminle konustum yaaa
Ohaaa b12 eksikliği yaşıyorum galiba bir kaç kisiyle etkilesimdeydim ama aklımda sadece sen varsın canommm,o yüzden seni düşünüyorum cano cano cano demek ki sen değilsen kim bilmiyorumSeni biri güzel kandırmış
Sesli güldüm yaYok kuzum ,sunum için testere almam gerekiyor
Etkileşimin bol olsunOhaaa b12 eksikliği yaşıyorum galiba bir kaç kisiyle etkilesimdeydim ama aklımda sadece sen varsın canommm,o yüzden seni düşünüyorum cano cano cano demek ki sen değilsen kim bilmiyorum
Eee parmakları pıçakla keseceğimi düşünmen beni üzer nevoşumSesli güldüm ya
Çılgınsın
Onu kimseye vermedim. Sahipsiz kaldıDemedin mi Ben bunu kiminle konustum yaaa
Kurabiye yapmaktan daha kolayEee parmakları pıçakla keseceğimi düşünmen beni üzer nevoşum
Aklıma nedense cano şeftali yapacak diye kodlamisim canomm bi an trip atayım dedim ama bana patladı ya sen artık youtube ve instaya dönseneee canommm,hergun bakıyorumEtkileşimin bol olsun
Bende sana karşı boş değilim