Kim o çabuk söyleBen birinin tarifini çok merak ediyorum tarif aldımı onu da bilmiyorum ama
Sen değilsinKim o çabuk söyle
Aldım, kajulu kurabiyeBen birinin tarifini çok merak ediyorum tarif aldımı onu da bilmiyorum ama
Çok bekletme beniAldım, kajulu kurabiye
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.Canomm çabuk gel bsk Seda tarifini yaptısenide bekliyoruz sen dedin,seda yapsın sonra yapcam dedin C A N O
Sanada Love'n tukurugunden, püüüAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
The person you are calling cannot be reached right now, please try again later.
Diyor ki söz vermek başka şeye benzemezAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Onun tükürüğü nasıl ki?Sanada Love'n tukurugunden, püüü
Gif atıyor bitaneOnun tükürüğü nasıl ki?
Daha iyi olurduDiyor ki söz vermek başka şeye benzemezBari deyno yapsın öyle yaparım deseydin
Profiline baktım var mı tükürük diye. Arkadaşının çocuğunu desenli örtüye yatırmış, yanağı desen olmuş, nasıl geçer diye sormuş, yorumlara koptumGif atıyor bitanetabi ben bulamam simdi dur çağırayım da bize bi tükürsün nazom
Loveeeeeeee gel hele,bize bi tükürüvernazo merak ediyormuş mybiglove
Kendide öyle eğlenceli işte nazomProfiline baktım var mı tükürük diye. Arkadaşının çocuğunu desenli örtüye yatırmış, yanağı desen olmuş, nasıl geçer diye sormuş, yorumlara koptum
Bir daha mı geleceğiz dünyaya Frida’mOooo panpa yaşıyorsun bu hayatıhakkindir onca kosturmaya iyi eğlenceler
Aman efenim, o senin gevurluğun.
Söz verdin yarın bekliyoruzAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.