- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Senin çiykin şey ayarlarinla oynamış olabilir kuzucukDur bebişim ben buralara gelmeyeli azıcık şeyolmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin çiykin şey ayarlarinla oynamış olabilir kuzucukDur bebişim ben buralara gelmeyeli azıcık şeyolmuşum
Olsun bebişim,sadece iyi takiple ,her bilgiyi aklına kazı,belki iyi ev hanımları olabiliriz biz deDur bebişim ben buralara gelmeyeli azıcık şeyolmuşum
Oooo panpa yaşıyorsun bu hayatı hakkindir onca kosturmaya iyi eğlencelerO iş bende.Eki Görüntüle 3474351
Ya heyecandan kurabiye yerine pasta yazmışım.Evet alana giriş yapmış.
Ellerine sağlık da pasta ne kız?
Ah evet beni benden aldı bu bebeSenin çiykin şey ayarlarinla oynamış olabilir kuzucuk
Tamam bebişim nerde benim pıçağımOlsun bebişim,sadece iyi takiple ,her bilgiyi aklına kazı,belki iyi ev hanımları olabiliriz biz de
İlk ben ekleyecektim
Annemgil kurabiye den daha çok pasta diyorlar böyle tariflere . Sanırım biraz da alışkanlık olmuş kelime bana .Ben duymadım hiç tuzlu pasta diye bi şey ne bilem
Offff totoya şaplaklik tam daAh evet beni benden aldı bu bebe
Taze yıkadım,al bebişimTamam bebişim nerde benim pıçağım
Dur kız heyecanlanma ilk yarışman mıYa heyecandan kurabiye yerine pasta yazmışım.
Sonradan fark ettim.
Daha öncede katıldım bi kaç yarışmalara.Dur kız heyecanlanma ilk yarışman mı
Olmaz ama vitamini çamurundaTaze yıkadım,al bebişim
Atayım senin yerine bi şaplakOffff totoya şaplaklik tam da
Pattisleri yıkamadım, esas vitamin ordan gelenOlmaz ama vitamini çamurunda
HoşgeldinGünaydıın bana kurabiye kalmıştır inşallah
GevurO iş bende.Eki Görüntüle 3474351