- 28 Ekim 2022
- 5.888
- 14.437
- 28
HoşgeldinGünaydıın bana kurabiye kalmıştır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinGünaydıın bana kurabiye kalmıştır inşallah
Hoş geldin canım
Hoşbulduk canlarHoşgeldin
Nasılsın cancağzım?tünaydın cancağızım
İyiyim cancağızım, sen nasılsın?Nasılsın cancağzım?
Çok şükür cancağzım, bende iyiyim.İyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Sefan olsun cancağızım, Allah daha iyi etsin ohhh,misssÇok şükür cancağzım, bende iyiyim.
Kültür fizik saatlerindeyim hepimizin yerine.
Sakın birinden gazoz falan içme, kandırırlar seniBen yeni girdim 18e Deyno'mtaze reşitim
Hepimizin yerine nasıl oliiiiÇok şükür cancağzım, bende iyiyim.
Kültür fizik saatlerindeyim hepimizin yerine.
Çok fenayım,başa belayımSakın birinden gazoz falan içme, kandırırlar seni
Kiiaaaaaazzzzzzz geldin mi, bi ses edeydin geldim diye buldun mu tarifGünaydıın bana kurabiye kalmıştır inşallah
Ay yazıcaktım sana valla fırsatım olmadı :)) aldım sayılır bakalım :)Kiiaaaaaazzzzzzz geldin mi, bi ses edeydin geldim diye buldun mu tarif
Şimdiden başarılar ☺Ay yazıcaktım sana valla fırsatım olmadı :)) aldım sayılır bakalım :)
Sefan olsun cancağızım, Allah daha iyi etsin ohhh,misss
Al ve bugün hemen yap çatlarımAy yazıcaktım sana valla fırsatım olmadı :)) aldım sayılır bakalım :)
Hepiciğinizin yerine ben dinlenip eğleniyorum işte, nankörlük etma.Hepimizin yerine nasıl oliiii
Ben hiçbirşey hissetmiyorum
Ay evde değilim kuzu ya ama bi kaç güne yaparım bence :)Al ve bugün hemen yap çatlarım
Teşekkür ederim canım sanada başarılar :)Şimdiden başarılar ☺
Bizim yerimize ziyafet de çek bari, mangal falan ye, yanında buz gibi kola olsun, üstüne de güzel bir tatlı ye, kahve de olsun bol köpükl.............................. liste uzayıp gidecek, bıraktımHepiciğinizin yerine ben dinlenip eğleniyorum işte, nankörlük etma.
Sağol.Teşekkür ederim canım sanada başarılar :)