- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Kim o çabuk söyleBen birinin tarifini çok merak ediyorum tarif aldımı onu da bilmiyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim o çabuk söyleBen birinin tarifini çok merak ediyorum tarif aldımı onu da bilmiyorum ama
Sen değilsinKim o çabuk söyle
Aldım, kajulu kurabiyeBen birinin tarifini çok merak ediyorum tarif aldımı onu da bilmiyorum ama
Çok bekletme beniAldım, kajulu kurabiye
Hiç bekletir miyim ?Çok bekletme beni
Love'n tukurugunden, püüüSen değilsin
Love'n tukurugunden, püüü
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.Canomm çabuk gel bsk Seda tarifini yaptı senide bekliyoruz sen dedin,seda yapsın sonra yapcam dedin C A N O
Sanada Love'n tukurugunden, püüüAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
The person you are calling cannot be reached right now, please try again later.
Ben saksı degilim
Diyor ki söz vermek başka şeye benzemez Bari deyno yapsın öyle yaparım deseydinAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Onun tükürüğü nasıl ki?Sanada Love'n tukurugunden, püüü
Gif atıyor bitane tabi ben bulamam simdi dur çağırayım da bize bi tükürsün nazomOnun tükürüğü nasıl ki?
Daha iyi olurduDiyor ki söz vermek başka şeye benzemez Bari deyno yapsın öyle yaparım deseydin
Profiline baktım var mı tükürük diye. Arkadaşının çocuğunu desenli örtüye yatırmış, yanağı desen olmuş, nasıl geçer diye sormuş, yorumlara koptumGif atıyor bitane tabi ben bulamam simdi dur çağırayım da bize bi tükürsün nazom
Loveeeeeeee gel hele,bize bi tükürüver nazo merak ediyormuş mybiglove
Kendide öyle eğlenceli işte nazomProfiline baktım var mı tükürük diye. Arkadaşının çocuğunu desenli örtüye yatırmış, yanağı desen olmuş, nasıl geçer diye sormuş, yorumlara koptum
Bir daha mı geleceğiz dünyaya Frida’mOooo panpa yaşıyorsun bu hayatı hakkindir onca kosturmaya iyi eğlenceler
Aman efenim, o senin gevurluğun.
Söz verdin yarın bekliyoruzAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.