- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Hadi yap yap yap yapAyyy evet bebisimmm,çok tatliiii kim ne derse desin çok orijinal olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yap yap yap yapAyyy evet bebisimmm,çok tatliiii kim ne derse desin çok orijinal olacak
Evet.
Öyle.
İnş bebiskom aksilik cikmadanHadi yap yap yap yap
GünaydınGünaydınlar
Geçmiş olsun Zano'mUfaklık hasta bugün okula da gidemedi ateşi var ve ishal. Serum taktırdık biraz iyi geldi
Bakma öyle masum masum durduğuna içimizden geçiyor cenavar
Evde yoklarsa her türlü artidasin bence GünaydınGünaydınnnnmmmm
alıştırma haftası diye başlayan bu haftanın sadece cuma günü alıştırma günü olmasını saçma bulan bir anneden günaydın herkese.
Eksideyim jennam evdeler. Alıştırma hastasıdır 1 2 saatte olsa olmazlar dedim ama yok bu senenin sistemi sadece cuma günüymüş kime sorsam aynı vay başıma gelenlerEvde yoklarsa her türlü artidasin bence Günaydın
Hay Allah ,bizde çocuklar eğitim hayatına bir an önce başlar,sosyallesir diye gün saya saya beklemiştikyoksa evden gidecekler de kafa dinleyeceğiz diye değilEksideyim jennam evdeler. Alıştırma hastasıdır 1 2 saatte olsa olmazlar dedim ama yok bu senenin sistemi sadece cuma günüymüş kime sorsam aynı vay başıma gelenler
Tek isteğim arkadaşlarına alışsın, öğretmenini görsün, sınıfını benimsesin... yoksa evde ne zararları var kiHay Allah ,bizde çocuklar eğitim hayatına bir an önce başlar,sosyallesir diye gün saya saya beklemiştikyoksa evden gidecekler de kafa dinleyeceğiz diye değil
Bilmez miyim hiç, evde uslu uslu oturuyorlar maksat sosyalleşme,yeni ortamlar keşfetme vs vs vsTek isteğim arkadaşlarına alışsın, öğretmenini görsün, sınıfını benimsesin... yoksa evde ne zararları var ki
Kesinlikle. Geçen anneme gittik koltuktan koltuğa zıplıyorlar. Ben de abi bir baksana dedim. Çocuklar ne yapıyorsunuz demiş abim onlarda şımarıklıkkkk diyip kaçışmışlar evde ne yaptıklarının farkındalar yani, bilinçleri gayet açık.Bilmez miyim hiç, evde uslu uslu oturuyorlar maksat sosyalleşme,yeni ortamlar keşfetme vs vs vs
Dürüst mafya bebeleri,saygı duydum ,hiiiiiiç diye de cevap verebilirlerdiKesinlikle. Geçen anneme gittik koltuktan koltuğa zıplıyorlar. Ben de abi bir baksana dedim. Çocuklar ne yapıyorsunuz demiş abim onlarda şımarıklıkkkk diyip kaçışmışlar evde ne yaptıklarının farkındalar yani, bilinçleri gayet açık.