- 28 Ekim 2022
- 5.887
- 14.433
- 28
Bu doğruUzun aradan sonra herkes cok heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu doğruUzun aradan sonra herkes cok heyecanlı
İnşallah sosyalim sağolasınOyyy kuzusu çok geçmiş olsun, hemen iyileşip kavuşsun okuluna
Geçmiş olsunUfaklık hasta bugün okula da gidemedi ateşi var ve ishal. Serum taktırdık biraz iyi geldi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Yine ne yapacak acabaaaaAlmak istediğim eksik malzeme var canım, alınca hemen yapacağım. Beklemek istemiyorum, çok merak ediyorum tarifimi nasıl olacak diye
Abilik gubudik,gaydiri gubbak bişeyYine ne yapacak acabaaaa
Geçmiş olsun yavrukuşa. Bütün cocuklar böyle bu aralarUfaklık hasta bugün okula da gidemedi ateşi var ve ishal. Serum taktırdık biraz iyi geldi
Yumurtayı yapan da sendin dimi? O yumurtalardan civciv çıktı galiba bu seferAbilik gubudik,gaydiri gubbak bişey
Son olsun inşallahİnşallah NevoşumÇocuklar hasta olmasın
Evet salgın var galiba Teşekkür ederimGeçmiş olsun yavrukuşa. Bütün cocuklar böyle bu aralar
Çok geçmiş olsunUfaklık hasta bugün okula da gidemedi ateşi var ve ishal. Serum taktırdık biraz iyi geldi
Evet yumurta yaptım, beğenmedilerYumurtayı yapan da sendin dimi? O yumurtalardan civciv çıktı galiba bu sefer
Gerçekten civciv kurabiye gördüm instagramda yapsan yapsan sen yaparsınEvet yumurta yaptım, beğenmediler
Margaret bebesi beni topa tutarGerçekten civciv kurabiye gördüm instagramda yapsan yapsan sen yaparsın
O zaman yap bi an önceMargaret bebesi beni topa tutar
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Lincleneyim mi yaniO zaman yap bi an önce
Yok yav tarifini yap. Merak ediyorum bulmuşsundurLincleneyim mi yani
Ayyy evet bebisimmm,çok tatliiii kim ne derse desin çok orijinal olacakYok yav tarifini yap. Merak ediyorum bulmuşsundur
yine marjinal bi tarif