Bu nasıl bir yetenek, her şeyi nasıl yapabilir bir insan
Kız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patatesBu nasıl bir yetenek, her şeyi nasıl yapabilir bir insan
Çok yorgunum ipucu vermek beni zorlayabilirİp ucu verseydin evet
Daha iyiyim canımNasıl oldun iyi geldi mi tedavi
Amin canımZor bir dönemden geçiyorsun ama geçecek inşallah
İpin ucu bendeİp ucu verseydin evet
Biz sadece analı kızlının dış hamura et koyarızKız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patates
Haşlama olur geneldeEki Görüntüle 3486398
Kutuyu aç aşkomİpin ucu bende
Daha çok yeni sezaryen sonrası bile uzun zaman sürüyor ağrı ki senin ameliyatın kat kat zoru o yüzden dinleneceksinDaha iyiyim canımAma karın ağrım, sancı gibi geçmiyor. Halsizliğim azaldı. Gerçi sürekli yatıyorum. Bugün arada yürüyüş yaptım.
Önce IBAN vereceğim aşkom,açık arttirma usulüKutuyu aç aşkom
OyyKız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patates
Ama bu haksızlıkO yüzden sana pattisli içli köfte yaptım
Bir kaju bulsak da yeterli olabilirÖnce IBAN vereceğim aşkom,açık arttirma usulü
Her kaju da yenmez ki ama ,iyisini bulalım bulmuskenBir kaju bulsak da yeterli olabilir
İnşallah canımDaha çok yeni sezaryen sonrası bile uzun zaman sürüyor ağrı ki senin ameliyatın kat kat zoru o yüzden dinleneceksin
Bana uyarÖnce IBAN vereceğim aşkom,açık arttirma usulü
Muhteşem gözüküyor kuzu, sen a dan z'ye herşeyi yapıyorsun amaKız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patates
Nasıl hiç çatlak yok yaaKız bizim burada herkes yapar dışı hamuru etli içine kavrulmuş patates