Peki Türkiye 'de yakının, tanıdığın falan var mıAzerbaycan
Ya kuzu öyle demeE haksız değil ama
Belki eski nickini bilir diye eski nickini yazdım ben de. Infu aynı kişiden bahsediyoruzPeki Türkiye 'de yakının, tanıdığın falan var mı
Azerbaycanlılar çok becerikli oluyor. Daha önce katılan ve birinci olan bir arkadaşımız vardı.
BirTutamMutluluk20
Teşekkur ederimPeki Türkiye 'de yakının, tanıdığın falan var mı
Azerbaycanlılar çok becerikli oluyor. Daha önce katılan ve birinci olan bir arkadaşımız vardı.
BirTutamMutluluk20
Tatlı rüyalarBenim gözler kapanıyor gideyim, zor yazmaya başladım, harfler karışıyor,iyi geceler herkese
İyi gecelerBenim gözler kapanıyor gideyim, zor yazmaya başladım, harfler karışıyor,iyi geceler herkese
İşte hediyeyi onun burada tanıdıkları vardı onlara gönderiyordukTeşekkur ederim
Hayır yok maalesef sosyal medyadan konuştugum arkadaşlar oldu sevdigim. Şuan en çok burda. Evet duydum ismini maşallah ona da.Ben Azərbaycandan yarışmaya katilamam sanmıştım.
Niye size makarna oldugunu söyleyeyim alla allaaa rakip değil misiniz kendiniz bulunBenceJOYz salladı. İnanmamız için tahminini yazsın topiğe. Eğer ki tutarsa özür dileyelim
Bence köfte
Nevoş hiç makarna havamda değilim diyorNiye size makarna oldugunu söyleyeyim alla allaaa rakip değil misiniz kendiniz bulun
Nevoşa inanmayacaksınız herhaldeNevoş hiç makarna havamda değilim diyorHanginiz sağ gösterip sol vuraraksınız bakalım
Doğru söylüyorsunNevoşa inanmayacaksınız herhalde
Doğru söylüyorsun
Ama yine de çok güvenme. Geçen gün farklı bir kategoriden bahsedildi, onun da 2.harfi a, yeşil ışık yaktı sanki
Makarna olduğuna ikna oldumNiye size makarna oldugunu söyleyeyim alla allaaa rakip değil misiniz kendiniz bulun
Bırak, bırak. Makarna tarifi arayıp dursun. Bir rakip elerizNevoş hiç makarna havamda değilim diyorHanginiz sağ gösterip sol vuraraksınız bakalım