- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Hayırlısı nanem,daha oylama bitmedi fark az değişir burasi KKDeğişmez ya birinci belli bence lım
İkinci bildirim benim tarifi biraz etkilemiş sondan birinci değilim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı nanem,daha oylama bitmedi fark az değişir burasi KKDeğişmez ya birinci belli bence lım
İkinci bildirim benim tarifi biraz etkilemiş sondan birinci değilim artık
Bizim öğretmenimiz çok ödev verin biri . Arkalı önlü 7 8 fotokopi veriyorAynen ya birde çok ödev var sanki bu sene geçen seneye göre
Evet değişedebilir ama bu ay değişmezHayırlısı nanem,daha oylama bitmedi fark az değişir burasi KK
Bizim kide artık alışmalı bu tempoya diyor yoruluyorlar ama onlarda haklı alışmalari lazımBizim öğretmenimiz çok ödev verin biri . Arkalı önlü 7 8 fotokopi veriyor
Kismet nanişkomEvet değişedebilir ama bu ay değişmez
1. Sınıftan beri böyleyiz. Hayırlısı diyelim ne diyelimBizim kide artık alışmalı bu tempoya diyor yoruluyorlar ama onlarda haklı alışmalari lazım
Kurşun mu döktürsek acaba, nazara mı geldik yoksa Elemtere fiş kem gözlere şişÖyle deme be nazom, çok fark yok kağnı gibi ilerliyor oylama
Aslında oylar dağınık gidiyor ondan arttığı belli olmuyor.Kurşun mu döktürsek acaba, nazara mı geldik yoksa Elemtere fiş kem gözlere şiş
COSSSSS
Hoşgeldin senin kız da benim ki gibi çabuk sıkılıyor mu okulda
Benim kız 7.sınıfta.Hala okuldan ve derslerden sıkılıyor Öğleye kadar yatıp telefona girmek daha cazip geliyorOkuldan sıkılmıyorda evde ödev yapmayi istemiyor. Okulda yapıyorum zaten dio
Aynen Nevoş, benim de dikkatimi çekti. Katılım çok, çoğu tarifin de oyu yakın birbirine, çoğunun ki eşitAslında oylar dağınık gidiyor ondan arttığı belli olmuyor.
Bizimkiler de 7 di yaşında ama büyükler de sıkılıyor küçükler deBenim kız 7.sınıfta.Hala okuldan ve derslerden sıkılıyor Öğleye kadar yatıp telefona girmek daha cazip geliyor
Aaaaa iyi dedin Kukrim buralara bir üfle müsait bir zamandaKurşun mu döktürsek acaba, nazara mı geldik yoksa Elemtere fiş kem gözlere şiş
COSSSSS
Evet canımAynen Nevoş, benim de dikkatimi çekti. Katılım çok, çoğu tarifin de oyu yakın birbirine, çoğunun ki eşit
Gelecek ay ne pişirelimEvet canım
İyi düşünmüşsün nazom,gerekliydi yaz bitti ekim geldi ,hareket yerine durgunluk geldi ah eskiden olsaydiKurşun mu döktürsek acaba, nazara mı geldik yoksa Elemtere fiş kem gözlere şiş
COSSSSS
Eskiden 300 e yakın oyla birinci olunurdu nevosumAslında oylar dağınık gidiyor ondan arttığı belli olmuyor.
O zaman 4 oy kullanılmıyordu amaEskiden 300 e yakın oyla birinci olunurdu nevosum
Heeee ondan mii ayy nevos dört oy iyidir yaa,yoksa oy vermesi imkansız olurduO zaman 4 oy kullanılmıyordu ama
Öyle tabi canım baksana senin oya yakın bir sürü tarif varHeeee ondan mii ayy nevos dört oy iyidir yaa,yoksa oy vermesi imkansız olurdu
Aynen nevosum, şuan herkes birinci olabilecek durumda şuanÖyle tabi canım baksana senin oya yakın bir sürü tarif var