- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.809
Olması lazım level atladık nevosAcaba anten lazım olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olması lazım level atladık nevosAcaba anten lazım olur mu
Olması lazım level atladık nevos
Ben bir sürü tarif sayarımÇeşit çeşit patates yemeği var. Fırında, güveçte, tenceredeSonra içine farklı sebze ve etlerle çeşit çeşit yemek çıkar.Patates kategorisi gelirse Bolulular oley der, diğerlerinin gözü yaşlı kalır. Yumurtalı patates, patates salatası, patates çorbası, patatesli haşlama, patates püresi, patatesli börek... Daha ne var ki?
Benim aklımdakileri yazmadın. Buraya yazmayayım, olur da patates olursa kopya çekersinizPatates kategorisi gelirse Bolulular oley der, diğerlerinin gözü yaşlı kalır. Yumurtalı patates, patates salatası, patates çorbası, patatesli haşlama, patates püresi, patatesli börek... Daha ne var ki?
Sen yazdın aklımdakiniBen bir sürü tarif sayarımÇeşit çeşit patates yemeği var. Fırında, güveçte, tenceredeSonra içine farklı sebze ve etlerle çeşit çeşit yemek çıkar.
Birde ana başlıklar var.
İzmir köfte
Çökertme
Sulu patates
Beşamel soslu fırında patates
Patates oturtma
Patates salatası
Patates mücveri
Tavuk patates
Kumpir
Patates dolması
Patates kroket
Patatesli gözleme
Patatesli börek
Patatesli içli köfte
Patates mantısı
Daha bir sürü tarif varSen yazdın aklımdakini
Oooohhhh!.. Bana düşermiş tarifSen yazdın aklımdakini
Psihalive sizlerin deyimi ile hıngeli kimselere bırakmam.Ben bir sürü tarif sayarımÇeşit çeşit patates yemeği var. Fırında, güveçte, tenceredeSonra içine farklı sebze ve etlerle çeşit çeşit yemek çıkar.
Birde ana başlıklar var.
İzmir köfte
Çökertme
Sulu patates
Beşamel soslu fırında patates
Patates oturtma
Patates salatası
Patates mücveri
Tavuk patates
Kumpir
Patates dolması
Patates kroket
Patatesli gözleme
Patatesli börek
Patatesli içli köfte
Patates mantısı
Uzmanı sensin zatenPsihalive sizlerin deyimi ile hıngeli kimselere bırakmam.
Uzmanı sensin zaten
Belki bu ay etkili olurUzmanlığımın olduğu şeyler çoğu zaman işe yaramıyor be elticim.
Bir Naziklerin Ali’de işe yaramıştı.
Nasip, bakalım kimin nasibi olacak.Belki bu ay etkili olur
Bu ay lezzet ön plandaNasip, bakalım kimin nasibi olacak.
Merak ettim kategoriyi, ama ipucu yok dedin.Bu ay lezzet ön planda