- 28 Haziran 2011
- 59.350
- 149.755
Hrp sürpriz oluyo canım, birde kafamızı karıştırıyor nevosYeni kategorinin süpriz olması daha iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hrp sürpriz oluyo canım, birde kafamızı karıştırıyor nevosYeni kategorinin süpriz olması daha iyi.
Halbuki çok kolay. Hem tavada hem fırında pişen şey ne olacak kek tabi kiiYok yok sende beceriyorsun
Aynen öyle Niye bu kadar zorluyorlarHalbuki çok kolay. Hem tavada hem fırında pişen şey ne olacak kek tabi kii
Yöresel veya köfteli yemekler hissediyorum :)Aynen öyle Niye bu kadar zorluyorlar
Yöresel olmasın dedilerYöresel veya köfteli yemekler hissediyorum :)
O iş bende tatlımTamamdırrr Jenna16 güzelciğimm beni etiketler
Doğum günün kutlu olsun 60 yaş o kadar da ihtiyar sayılmaz Allah sağlıklı uzun ömürler versinGünaydınlar gevur sinsirellalar bugün doğum günüm oldukmu 60 yaş ihtiyar bir neneyim tühhhhh
Çok teşekkürler deynepcim sağol az kaldı ihtiyar olmama bir kaç yıl daha bekleyim cümlemize olsun çok sağolDoğum günün kutlu olsun 60 yaş o kadar da ihtiyar sayılmaz Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Başa baş gidiyor bakalım kim gevur olacakEn gevur değişmiş, oylar çok yakın birbirine
Günaydın doğum günün kutlu olsun, 60 yaş yeni orta yaş artıkGünaydınlar gevur sinsirellalar bugün doğum günüm oldukmu 60 yaş ihtiyar bir neneyim tühhhhh
Günaydın çok teşekkürler sağol yaşlılığıma çok var nasılsa daha keyfini çıkarayım şimdidenGünaydın doğum günün kutlu olsun, 60 yaş yeni orta yaş artık
Rica ederim tabii ki öyleGünaydın çok teşekkürler sağol yaşlılığıma çok var nasılsa daha keyfini çıkarayım şimdiden
Ruhumuz genç olsun yeter ki.Rica ederim tabii ki öyle
Sağlığımız iyi olsun,ruhumuz genç ve huzurlu olsun ,en güzeli oRuhumuz genç olsun yeter ki.
Sağlık en önemlisi zaten,yaş almışız önemli değil hiçSağlığımız iyi olsun,ruhumuz genç ve huzurlu olsun ,en güzeli o