- 11 Şubat 2022
- 2.318
- 5.792
Doğum günün kutlu olsun nice güzel senelerin olsun ablamGünaydınlar gevur sinsirellalar bugün doğum günüm oldukmu 60 yaş ihtiyar bir neneyim tühhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günün kutlu olsun nice güzel senelerin olsun ablamGünaydınlar gevur sinsirellalar bugün doğum günüm oldukmu 60 yaş ihtiyar bir neneyim tühhhhh
Dogum günün kutlu olsunGünaydınlar gevur sinsirellalar bugün doğum günüm oldukmu 60 yaş ihtiyar bir neneyim tühhhhh
Selam canımSelammm
Nene işte, torunu varDogum günün kutlu olsun
nene falan değilsin fıstık gibi bir hatunsun sen.
Nasılsın deynommmSelam canım
İyi diyelim iyi olsun. Halsizlik var üstümde, oyalanıp duruyorumNasılsın deynommm
Havalardan hep burası da yaz günü gibi bir sıcak bir soguk mahvediyorİyi diyelim iyi olsun. Halsizlik var üstümde, oyalanıp duruyorum
Bu saate kadar aç mı duruyorsun?Havalardan hep burası da yaz günü gibi bir sıcak bir soguk mahvediyor
Sen yine de dikkat et kendine
Ben hala kahvaltı etmedim aralıklı oruca başlayayım dedim ara bayağı açıldı
Doğum günün kutlu olsun nice senelere ❤Günaydınlar gevur sinsirellalar bugün doğum günüm oldukmu 60 yaş ihtiyar bir neneyim tühhhhh
Çok teşekkürler canım benim sağol hep birlikte saülıkla huzurla olsunDoğum günün kutlu olsun nice güzel senelerin olsun ablam
Çok teşekkürler minoşum sağol ne güzel iltifatlar öyle teşekkürlerDogum günün kutlu olsun
nene falan değilsin fıstık gibi bir hatunsun sen.
Kaç bence durma görecem senideNene işte, torunu var
Çok teşekkürler nanecm sağol iltifatlar harika teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun nice senelere ❤
Sen altın kızlardansın
Hani nerde kızJOYz yine atağa kalkmış, öne geçmiş. İlla en gevur benim diyor
Çok teşekkürler canım benim sağol hep birlikte saülıkla huzurla olsun
Sağlıklı, huzurlu ve hayırlı nice yaşlaraa!Günaydınlar gevur sinsirellalar bugün doğum günüm oldukmu 60 yaş ihtiyar bir neneyim tühhhhh
Görseller içinde en dikkat çekeni o çünkü çikolataJOYz yine atağa kalkmış, öne geçmiş. İlla en gevur benim diyor
Çok teşekkürler sağolSağlıklı, huzurlu ve hayırlı nice yaşlaraa!
Annem de o yaşlarda ama gözüme yaşlı gelmiyor. Eskinin 45 yaşı gibi bir şeyi oldu.