- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Bu ay beni yormayıp, herkesin kafasını çorba yaptığın için teşekkür ederimTamam tamam çorbaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay beni yormayıp, herkesin kafasını çorba yaptığın için teşekkür ederimTamam tamam çorbaa
Uçtuk cümletenBu ay beni yormayıp, herkesin kafasını çorba yaptığın için teşekkür ederim
Tam aksine, dün akşam közlediklerimi de salçaya kattım, daha lezzetli oldu.Valla dün akşam vazgeçip hepsini kozlemissindir diye dusundum yasom
Gevurları yeni kategoriden muaf edebilir miyiz elticim?Bu ay beni yormayıp, herkesin kafasını çorba yaptığın için teşekkür ederim
Yasocan sen var ya sen inanılmaz hamarat bir hatunsunTam aksine, dün akşam közlediklerimi de salçaya kattım, daha lezzetli oldu.
Üstüne birer papatya çayı içinMis misUçtuk cümleten
Beni asistanın tayin etmiştin ilk geldiğimdeBu ay beni yormayıp, herkesin kafasını çorba yaptığın için teşekkür ederim
Onlara fasulye tarif vereceğimGevurları yeni kategoriden muaf edebilir miyiz elticim?
Bir demet papatyayı yesem iflah olmam nevosumÜstüne birer papatya çayı içinMis mis
Çok şükür.Onlara fasulye tarif vereceğim
Yokluğunu çok hissettimBeni asistanın tayin etmiştin ilk geldiğimde
Tarlamız var adres vereyimBir demet papatyayı yesem iflah olmam nevosum
Teessüf ederim nevos kadınıYokluğunu çok hissettim
İyi ki yeniden geldin
Sen devam et ben arkandayım
İyi olur kendime gelemiycemTarlamız var adres vereyim
Tamam o iş bende sen bu ay dinlen Senin kadar beceremem ama olsunYokluğunu çok hissettim
İyi ki yeniden geldin
Sen devam et ben arkandayım
Ne güzel çorba yapıyorTeessüf ederim nevos kadını
Bu ay normal tarif istiyorumİyi olur kendime gelemiycem
Yok yok sende beceriyorsunTamam o iş bende sen bu ay dinlen Senin kadar beceremem ama olsun
Inanmiyom beneneBu ay normal tarif istiyorum