- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Tabii, yarismada en gevur olan birinci olacakmışSinsiden sonra gevurmu diyoo şimdii sjksjksjk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii, yarismada en gevur olan birinci olacakmışSinsiden sonra gevurmu diyoo şimdii sjksjksjk
Devamınıda bulur lügat hazırlayacaz artıkOylamaya göre ilk 5 gevurun içindeyim,( tevbe estağfurullah) Margaret Hale hep sen bu kelimeyi alıştırdın bize, yapıştı dilimize
Dönüşümlükullanırız artıkın sjksjksjkO zaman 2 tane alalım,yorulunca diğeri devam eder
Ahahahahahha nerden aklına geliyor böyleeTabii, yarismada en gevur olan birinci olacakmış
Evet,çok yorulmasın tespitleri hep cuk maşallah onunDönüşümlükullanırız artıkın sjksjksjk
Ahahahahahha nerden aklına geliyor böylee
Bizimde bulmamız lazım artıkEvet,çok yorulmasın tespitleri hep cuk maşallah onun
Oysaki hepiniz idinizOylamaya göre ilk 5 gevurun içindeyim,( tevbe estağfurullah) Margaret Hale hep sen bu kelimeyi alıştırdın bize, yapıştı dilimize
ÇalışalımBizimde bulmamız lazım artık
Geçende zillirellamı ne yazmıştıÇalışalım
Arada sifliler falan da diyor, Antep dilinde ne demekse artık pek hayırlı bir şey olmadığı kesin amaGeçende zillirellamı ne yazmıştı
Kirli yağlı demek bizde aynı diye düşünüyorumArada sifliler falan da diyor, Antep dilinde ne demekse artık pek hayırlı bir şey olmadığı kesin ama
Kirli pasaklı demekmişArada sifliler falan da diyor, Antep dilinde ne demekse artık pek hayırlı bir şey olmadığı kesin ama
Bu aşşağlık yerze kimse bana oy vermemiş. Sırf bu yüzden bile GEVURSUNUZ.Oylamaya göre ilk 5 gevurun içindeyim,( tevbe estağfurullah) Margaret Hale hep sen bu kelimeyi alıştırdın bize, yapıştı dilimize
Bu aşşağlık yerze kimse bana oy vermemiş. Sırf bu yüzden bile GEVURSUNUZ.
ŞaşırmadımKirli pasaklı demekmiş
ÖyleymişKirli yağlı demek bizde aynı diye düşünüyorum
Bence çok orijinaldi o. Kendi buluşum.Geçende zillirellamı ne yazmıştı
Bende bendeŞaşırmadım
Başka varmı oyle yöresel kelimelerBence çok orijinaldi o. Kendi buluşum.
Yaratıcı,etkili,vurucu akılda kalıcıBence çok orijinaldi o. Kendi buluşum.