- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.928
Biliyorum söylemiştin. Sanmıyorum orada o konuda bir sıkıntı olacağını.Benim hastane defa life
Yok ya.Seda nolur mavi kumaştan bebek çiçeği yaptırmasın ablangil. Onlarda o motivasyonu sezdim te buradan.sedagaziantep27
Yok kız onu demiyorum. O en azından işlevsel. Bezleri kullanırsın, oyuncağıyla da oynar çocuk sonra. Benim dediğim şu tarz yapay çiçekler:Yok ya.
O öyle bez hediyesinin üstüne ilgi çeksin havalı dursun diye konmuştur.
üstündeki de zaten çizgi film karakteri .
Tamam şimdi anladım.Yok kız onu demiyorum. O en azından işlevsel. Bezleri kullanırsın, oyuncağıyla da oynar çocuk sonra. Benim dediğim şu tarz yapay çiçekler: Eki Görüntüle 3483108
Yarın galibaBu lanet olası yarışma ne zaman bitiyor?
Valla hala ekmek su gibi satılıyor Antep’te.Tamam şimdi anladım.
Bu resimdeki gibi fikirleri yok.
Bu daha önceki eski zamanlarda yıllarda ki olan model .
Bitsin artık sıradakine geçelim bundan hayır yok.Yarın galiba
Bitsin artık sıradakine geçelim bundan hayır yok.
Sana bir kız daha ya(p)kışır.Medical’de almıyorlardı, biz ısrarla soktuk. Ncr’de hiç sorun olmadı. Başka da doğum yapmadım.
Tiyatrocu GEVUR.Bitsin artık sıradakine geçelim bundan hayır yok.
Allah esirgesin, Allah sana versin. Allahım görüyon sen, sakınnn.Sana bir kız daha ya(p)kışır.
(Küfürlerini duyuyorum.)
Yav ikinci üçüncü dördüncü olmuşum neye yarar? Bana birincilik lazım, o da olmaz.Tiyatrocu GEVUR.
Daha çok dua et, daha çok benim için.Allah esirgesin, Allah sana versin. Allahım görüyon sen, sakınnn.
Tabi tabiYav ikinci üçüncü dördüncü olmuşum neye yarar? Bana birincilik lazım, o da olmaz.
Kendini çok altlarda görüyorsun, ama favorilerimden birisin.Yav ikinci üçüncü dördüncü olmuşum neye yarar? Bana birincilik lazım, o da olmaz.
Gavurluk etmeDaha çok dua et, daha çok benim için.
Aminnn.
Hayret, küfürü duymadım.
Ne edeyim, ana tarafımdan gevurluk kanimda var.Gavurluk etme
Ne edeyim, ana tarafımdan gevurluk kanimda var.