- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Aynı fikirdeyim cancağzım.O yüzden extra güzel demek ki cancağızım neresindenmiş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı fikirdeyim cancağzım.O yüzden extra güzel demek ki cancağızım neresindenmiş?
Sağolasın cancağızım afiyet olsunAynı fikirdeyim cancağzım. Eki Görüntüle 3483092
Sağolasın cancağızım afiyet olsun
Sağol teşekkür ederim...Afiyet olsun Seda.
Doğumuna 5-6 hafta kaldığı görünüyor.
Tarih belli mi?
Böyle şeyler için organizasyon tutmak benim için de gereksiz geliyor.Sağol teşekkür ederim...
evet ben çok heyecanlıyım.
Günler geçtikçe.
doktorum ekimin sonu olabilir demişti 38 . Haftada .
işte ondan evin duvarlarını yaptırdık işleri biraz hızlandırttık.
Ekimin ilk haftaları çocuk odasına eşyalar giysiler dizilip yerleşecek annemle ablam yardıma gelecekler...
hastanede kalacağım oda belli olunca bi gün önceden ablam süslemeye gidecek .
O süsleme işlerini kendisi yapmak istedi . Hediye gibi.
O yüzden ben firma falan tutmadım.
Hastanelerin çoğu odaya çiçek almıyor benim bildiğim. Odanın kapısının dışında duruyor.Hastaneye ilk gün gelenlerede kolanya çikolata ve meyve suyu ve kurabiye ikramında bulunucaz . Arka plan masa falan olacak.
bebek hediyeliklerini ben evde dağıtmayı düşündüm.
Hastanede şimdi telaş arasında arada kaynayıp unutulur diye düşündüm.
Evde daha rahat olur sırayla verip dağıtmak.
Bide zaten hastanede ilk gün çok eşya oluyor .
Çiçek tarzında hediyeler de geliyor .
Mesela büyük ablam ben çiçek getircem falan diyordu .
Diğer ablamda bebek bezi yapıp süslemiş. Onu getircek hastaneye .
Evet.Böyle şeyler için organizasyon tutmak benim için de gereksiz geliyor.
Yeni gelin ve instagram terörü bence.
Hayırla, sağlıkla kavuşun inşallah.
Çiçek dediğim şu camda aksesuar gibi duran .Hastanelerin çoğu odaya çiçek almıyor benim bildiğim. Odanın kapısının dışında duruyor.
Margaret Hale daha net bilgi verebilir, sonuçta Antep gelini oranın hastane kurallarını bilir ve yeni doğum yaptı sayılır.
Bunun dışındakiler mantıklı (çikolata-meyve suyu-kurabiye).
Teraryum yani?Çiçek dediğim şu camda aksesuar gibi duran .
Çiçek sepeti sitesinde ki gibi.
Aman dikkat etÇok şükür elticim, dünden beri bu ne acaba diye takmaktan tansiyonum 16/10 idi. Gece tansiyonla cebelleştim.
Şükür içim rahatladı.
Özel hastanede ise olabilir. O zaman izin verirler.Çiçek dediğim şu camda aksesuar gibi duran .
Çiçek sepeti sitesinde ki gibi.
Böyle.Teraryum yani?
O olabilir evet.
Evet zaten özel hastaneye gidiyorum.Özel hastanede ise olabilir. O zaman izin verirler.
O zaman pek sıkıntı olmaz. Teraryum zaten hiç sıkıntı olmaz.Evet zaten özel hastaneye gidiyorum.
Doğumda orda olacak .
Hastaneden hastaneye değişiyor kuşo. Seda’nın gittiği hastaneyi biliyorum ama sistemi nasıldır bilemiyorum. Bence orada alırlar.Hastanelerin çoğu odaya çiçek almıyor benim bildiğim. Odanın kapısının dışında duruyor.
Margaret Hale daha net bilgi verebilir, sonuçta Antep gelini oranın hastane kurallarını bilir ve yeni doğum yaptı sayılır.
Bunun dışındakiler mantıklı (çikolata-meyve suyu-kurabiye).
Medical’de almıyorlardı, biz ısrarla soktuk. Ncr’de hiç sorun olmadı. Başka da doğum yapmadım.Böyle.
Ortancıl ablamda da böyle hediye geldi doğum yaptığında.
Benim hastane defa lifeMedical’de almıyorlardı, biz ısrarla soktuk. Ncr’de hiç sorun olmadı. Başka da doğum yapmadım.