- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Evet geleceği gün yapmıştım kazayı yolda diye söylemedim gelince öğrendiNasıl oldun, bacağında morarma falan var mı, eşine söyledin mi düştüğünü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geleceği gün yapmıştım kazayı yolda diye söylemedim gelince öğrendiNasıl oldun, bacağında morarma falan var mı, eşine söyledin mi düştüğünü?
Şu anda 72 olmuşum tatil de çok salmışımBen hep seni zayıf hayal ediyorum, kaç kilosun ki?
KilodaşımŞu anda 72 olmuşum tatil de çok salmışım
El acması konusunda hiç üzerime alınmıyorum bile nanecikKendim dışındaki tüm yarışmacılar öyle
Biraz kilo verelim yinede Margaret de aynı kilodaydi bir araKilodaşım
Bence yaparsın senEl acması konusunda hiç üzerime alınmıyorum bile nanecik
Cookkk kisasurede nevoşumBen önce bir ayağa kalkayım
Kim yaslanmadi kiYaşlandım nevoş
Tövbe de nevos, yarebɓelaleminBenimde bir ayağım çukurda
Kotuyu cagirmaRuhum yaşlandı
Herkes seviyo ama çaktırmıyor nazom bosverEn sevdiğim
Rast gitsin nanemDiyetteyim
Belkid nanemBence yaparsın sen
İnşallahRast gitsin nanem
Zaman zaman çoğumuz hissederiz. Rabbim tez zamanda feraha çıkmanı nasip etsinRuhum yaşlandı
Ben de istiyorum böreklik kuru yufka, bana da yapsınlarYufka yapılıyor bizim burada kışlık yeni taşındığımız yerdeki teyzeler geldi bugün hosgeldine benim ekmeği de yapacaklarmış konuşmuşlar kendi aralarında
Biliyorum geçecektir genel yorgunluklar varZaman zaman çoğumuz hissederiz. Rabbim tez zamanda feraha çıkmanı nasip etsin
Hayırdır ne olmuşNasıl oldun, bacağında morarma falan var mı, eşine söyledin mi düştüğünü?
Yok yaşlandım deyimceBen ondan yaşlıyım sonuçtaTövbe de nevos, yarebɓelalemin