- 28 Ekim 2022
- 6.029
- 14.920
- 28
Daha gelirBaşka tarif yok mu ya ,bugünde yapsaydınız keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha gelirBaşka tarif yok mu ya ,bugünde yapsaydınız keşke
Düzen topigine mi yazacaktın
Çamaşır katladim
Hadi iyi geceler ,ellerine sağlıkÇamaşır katladim
ütü yaptım Çok yoruldum sabah gülmene devam edelım
İyi geceler öpücüğü de tamam huzurla uyurumHadi iyi geceler ,ellerine sağlık
İyi geceler öpücüğü de tamam huzurla uyurum
Gelir de nevosun uygun olması önemliDaha gelir
Oda doğruGelir de nevosun uygun olması önemli
Sabah daha çok gören olur,mutlaka yardimci olurlarkizlar elinizde guzel bir browni tarifi var mi denemis oldugunuzz
ay insallah,tiktokta hep onume dusuyor ama benim beceriksizligimden mi yoksa tarif mi eksik olmuyor yapamiyorum videolardaki gibiSabah daha çok gören olur,mutlaka yardimci olurlar
Malzeme eksikliği, ısı hatası vs. olabilir ,ben bir kaç kişiye sorar,etiket yaparım adinizi mutlakaay insallah,tiktokta hep onume dusuyor ama benim beceriksizligimden mi yoksa tarif mi eksik olmuyor yapamiyorum videolardaki gibi
cok tesekkur edermmmMalzeme eksikliği, ısı hatası vs. olabilir ,ben bir kaç kişiye sorar,etiket yaparım adinizi mutlaka
Rica ederiiimcok tesekkur edermmm
Happyfoods browni yazın youtube cok guzekl oluyor o kadının tarifikizlar elinizde guzel bir browni tarifi var mi denemis oldugunuzz
hemen bakiyorummmHappyfoods browni yazın youtube cok guzekl oluyor o kadının tarifi
Tiktok’tan ne hayır gelmiş ki şimdiye kadar ya ahksjd bence de Happyfoods’a bakın. Tutmama imkanı yok.ay insallah,tiktokta hep onume dusuyor ama benim beceriksizligimden mi yoksa tarif mi eksik olmuyor yapamiyorum videolardaki gibi
mutlaka bakicamm, ya bi ara twitterda donen cok meshur bi browni tarifi vardi onu denedim ilk once tutturamadim,tiktokta gordum onuda denedim olmayinca ben beceremedim herhalde dedim sevkim kirildiTiktok’tan ne hayır gelmiş ki şimdiye kadar ya ahksjd bence de Happyfoods’a bakın. Tutmama imkanı yok.
Çok güzel ama yaa. Umarım bu sefer tutar.mutlaka bakicamm, ya bi ara twitterda donen cok meshur bi browni tarifi vardi onu denedim ilk once tutturamadim,tiktokta gordum onuda denedim olmayinca ben beceremedim herhalde dedim sevkim kirildi
insallah,paylasicam en kisa zamanda yapip sonuc olumsuzda olsa.Çok güzel ama yaa. Umarım bu sefer tutar.