- 17 Ağustos 2023
- 7.224
- 19.573
Öyle mi dersin kurabiyelere fısıldayan kadınBayılan mi dersin ayilan mi dersin, ortada kazan kayniyorsen gel kuzu
Kapımız açık, hep gel kuzumÖyle mi dersin kurabiyelere fısıldayan kadıngelirim senimi kırıcam
Çoğu gitti azı kaldı inşallah Nevoş. Hayırlı haberlerini bekliyoruzCanım hastaneye yattım. İşlemler yapılıyor. Yarın ameliyat olacağım.
Allah seni ne yapmasın, Nevoş un görümcen gitti mi sorusuna maşallah atmışsınDün akşam gitti nevoşum
deliyim nazomAllah seni ne yapmasın, Nevoş un görümcen gitti mi sorusuna maşallah atmışsın
Amin canım Allah razı olsunÇoğu gitti azı kaldı inşallah Nevoş. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Allah seni ne yapmasın, Nevoş un görümcen gitti mi sorusuna maşallah atmışsın
Haksız sayılmazAllah seni ne yapmasın, Nevoş un görümcen gitti mi sorusuna maşallah atmışsın
Gel her zaman beklerizÖyle mi dersin kurabiyelere fısıldayan kadıngelirim senimi kırıcam
Yatılı misafir zor değil mi? Misafiri severim ama yatılı misafir olmayanınıdeliyim nazom
Yakında da kayinvalidecigim geliyo nevosumAmin canım Allah razı olsun
Ne yapsın oda olur olmaz geliyor
Allah kolaylık versinYakında da kayinvalidecigim geliyo nevosum
Gorumcemi çok severim,arkadaş gibiyiz nazom ama yatılı misafir çok zor cidden,evimde çok küçükYatılı misafir zor değil mi? Misafiri severim ama yatılı misafir olmayanını
Kolaylıkla geçsin inşallahCanım hastaneye yattım. İşlemler yapılıyor. Yarın ameliyat olacağım.
Yok canım ilk defa gördümNevreste waffle kurabiye çoğu kişi ilk kez duymuş sen biliyormuydun merak ettim
Bence güzel oldu yeni tarifler eklendi bu ayYok canım ilk defa gördüm
Bu ay bilmediğim 3-4 kurabiye var
Dönüşümüz muhteşem oldu vesselam nanemBence güzel oldu yeni tarifler eklendi bu ay