- 25 Ağustos 2019
- 60.425
- 110.507
- 30
Uzaktan izleyerek güzel yaparsın he zamanlaaaSen kararlısın beni yarışmaya katmaya
elim lezzetlidir ama sunumda çokta iyi sayilmamben şuanlik uzaktan izlemeye devam.
Valla müthişsiniz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzaktan izleyerek güzel yaparsın he zamanlaaaSen kararlısın beni yarışmaya katmaya
elim lezzetlidir ama sunumda çokta iyi sayilmamben şuanlik uzaktan izlemeye devam.
Valla müthişsiniz kızlar
Tecrübe olur diyorsun ha sizden bir kaç tüyo kaparım belkisunum konusunda gelişmem lazım zaten gözlemliyorum şimdilik.Uzaktan izleyerek güzel yaparsın he zamanlaaa
Iyimisiniz?Allah şifa versinCanım hastaneye yattım. İşlemler yapılıyor. Yarın ameliyat olacağım.
Evett ondan dedim nekadar gözlemlersen okadar iyi bi birincilikTecrübe olur diyorsun ha sizden bir kaç tüyo kaparım belkisunum konusunda gelişmem lazım zaten gözlemliyorum şimdilik.
Oyy canım benim yaa rabbim acil şifalar diliyorum inşaallahhCanım hastaneye yattım. İşlemler yapılıyor. Yarın ameliyat olacağım.
Allah razı olsunIyimisiniz?Allah şifa versin
Allah razı olsun canım benimOyy canım benim yaa rabbim acil şifalar diliyorum inşaallahh
Anladım kolay geçer inşallah ameliyatınızAllah razı olsun
Rahim alınacak yarın ameliyat olacağım
Teşekkür ederim canım
Picaklar cekildi, kan vahset gözyaşıGünaydınlarrr bir uğrayayım dedimdişe diş kana kan rekabet gidiyormu
Amin çok teşekkür ederimAnladım kolay geçer inşallah ameliyatınız
Turp gibi olacak benim nevosumAllah razı olsun
Rahim alınacak yarın ameliyat olacağım
Teşekkür ederim canım
Görümcen gitti miBen geldim
Amin aminTurp gibi olacak benim nevosum
Dün akşam gitti nevoşumGörümcen gitti mi
Gözün aydınDün akşam gitti nevoşum
Sağol nevosumGözün aydın
Uu heyacan vericibayılırımPicaklar cekildi, kan vahset gözyaşı
Bayılan mi dersin ayilan mi dersin, ortada kazan kayniyor sen gel kuzuUu heyacan vericibayılırım