Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Bence gayet güzel yapmış
1.sınıf olup yazamayan çok
Üzerinde çok uğraşıyorum kuzu ogretmende öyle biraz sıkı disiplinli 1.sinifta zorlanmasinlar diye sürekli iletişim halinde bu konularda haliyle geri kalmasın sinifta diye mecbur daha iyi olsun moduna giriyoruz bizde .

Üzerinde çok uğraşıyorum kuzu ogretmende öyle biraz sıkı disiplinli 1.sinifta zorlanmasinlar diye sürekli iletişim halinde bu konularda haliyle geri kalmasın sinifta diye mecbur daha iyi olsun moduna giriyoruz bizde .
Çokta sıkma bunalmasın. Sürekli sil yaz sil yaz olunca çocuk haliyle soğuyor. Yaptıkça zamanla düzeliyor merak etme. Bol bol çizgi çalışması yapın.

Emin ol daha çok delirenler bile var diyorum çok yuklenmiyeyim çocuk kaç yaşında daha diye ama bazen bir buhran bişey geliyor boyle

Ödüllümu vayy iyiymiş valla

Çokta sıkma bunalmasın. Sürekli sil yaz sil yaz olunca çocuk haliyle soğuyor. Yaptıkça zamanla düzeliyor merak etme. Bol bol çizgi çalışması yapın.
Bunaltmamayada çalışıyorum da bazen helede ödev yapacak başka şeyle ilgileniyorya o beni delirtiyor işte .
Öyle yapayım canom Allah kolaylık versin herkese sacimdaki beyazlar çoğaldı bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…