Üzerinde çok uğraşıyorum kuzu ogretmende öyle biraz sıkı disiplinli 1.sinifta zorlanmasinlar diye sürekli iletişim halinde bu konularda haliyle geri kalmasın sinifta diye mecbur daha iyi olsun moduna giriyoruz bizdeBence gayet güzel yapmış
1.sınıf olup yazamayan çok
Sağol kuzummmAllah kolaylık versin pericim
O konuda kurur ama başka konularda hep ıslak kalacağızZamanla bizimkide kurur mu
Çokta sıkma bunalmasın. Sürekli sil yaz sil yaz olunca çocuk haliyle soğuyor. Yaptıkça zamanla düzeliyor merak etme. Bol bol çizgi çalışması yapın.Üzerinde çok uğraşıyorum kuzu ogretmende öyle biraz sıkı disiplinli 1.sinifta zorlanmasinlar diye sürekli iletişim halinde bu konularda haliyle geri kalmasın sinifta diye mecbur daha iyi olsun moduna giriyoruz bizde.
Doğdukları gün biz bittik
Hatta hamileykenDoğdukları gün biz bittik
Sağlık olsun ne diyelimHatta hamileyken
Ben ayazdan sonra yaşlandım
Emin ol daha çok delirenler bile varKendimi gördüm sende
Öğretmenimiz kodlama konusunda ödüllü hatta yeni kitap seti çıkarttı o yüzden çok üstüne düşüyor
Her hafta da bir sayıyı öğretiyor şimdi 5 öğrendiler benim oğlanda zor yazıyor
Tek ben değilmişim deliren
5 zor yaKendimi gördüm sende
Öğretmenimiz kodlama konusunda ödüllü hatta yeni kitap seti çıkarttı o yüzden çok üstüne düşüyor
Her hafta da bir sayıyı öğretiyor şimdi 5 öğrendiler benim oğlanda zor yazıyor
Tek ben değilmişim deliren
Bizim burasıda akşam üstü rüzgarlıydıBugün okuldan gelirken fırtına çıktı resmen uçurdu beni eve kendimi zor attım heryerim toz olmuş
Didine Didine yürüdüm geldim
Öyledir mutlaka ama ne bileyim yaEmin ol daha çok delirenler bile vardiyorum çok yuklenmiyeyim çocuk kaç yaşında daha diye ama bazen bir buhran bişey geliyor boyle
Ödüllümu vayy iyiymiş valla
Ay umarım ablaBence gayet iyi yazıyor.Hiç zorlanmazsın
Öyle canım çok şükür rabbime zor buldun şikayet etme diyeceksinSağlık olsun ne diyelimHer yaşın ayrı zorluğu var
Bundan sonra böyleAy umarım ablavalla kendimi kötü hissediyorum bazen modum düşüyor ya .
Abla bu arada senin ameliyat ne oldu
Amin inşaallahÖyle canım çok şükür rabbime zor buldun şikayet etme diyeceksin
Rabbim sağlıklı hayırlı bir ömür versin hepsinede inşallah
Bunaltmamayada çalışıyorum da bazen helede ödev yapacak başka şeyle ilgileniyorya o beni delirtiyor işte .Çokta sıkma bunalmasın. Sürekli sil yaz sil yaz olunca çocuk haliyle soğuyor. Yaptıkça zamanla düzeliyor merak etme. Bol bol çizgi çalışması yapın.
2 zor yazıyor hala s gibi yapıyor5 zor ya