• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Sonucu yarın göreceğiz de gün içinde çok yoruldum. 10 saat ders vardı bugün. Eve geldim şimdi, kahverengi lekelenme var. 😢 Eşimin gelmesini bekliyorum. Acile gideceğiz ilaç, iğne falan verirler herhalde.
Hayırlıdı olsun canım yerleşme kanaması olabilir🤗🥰

Sonucu yarın göreceğiz de gün içinde çok yoruldum. 10 saat ders vardı bugün. Eve geldim şimdi, kahverengi lekelenme var. 😢 Eşimin gelmesini bekliyorum. Acile gideceğiz ilaç, iğne falan verirler herhalde.
Hayırlısı hemşom🥰🤗Sıkıntı yoktur ve olmaz inşallah

Hayırlıdı olsun canım yerleşme kanaması olabilir🤗🥰
Ben onu şehir efsanesi sanıyordum ya ahsjajsja. Ama sanki yerleşme kanaması değil gibi. İlk hamileliğimde de kendimi çok yorduğum bir gün, iki aylıkken böyle olmuştu, doktor bir hafta rapor vermişti yatıp dinleneyim diye. Bir de progestan iğne 😐

Ben onu şehir efsanesi sanıyordum ya ahsjajsja. Ama sanki yerleşme kanaması değil gibi. İlk hamileliğimde de kendimi çok yorduğum bir gün, iki aylıkken böyle olmuştu, doktor bir hafta rapor vermişti yatıp dinleneyim diye. Bir de progestan iğne 😐
Progestan verir bence de

Benim iki hamileliğimde oldu🤷🏻‍♀️
Kızlarda 10 gün kesintisiz kanamam daha sonra 5-6 aya kadar lekelenme olmuştu.Ama oğlumda senin dediğin gibi olmuştu.
Yatıp dinlenmek iyi gelir.

Yaa hemso rapor al olmazsa🤔 yoruldugun içindir 🤦‍♀️

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Back