Aynen nevoşum bende öyle düşünüyorumYoksa mutlaka girerdi
Valla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayat
Ya canım hiç zamanım olmuyor.Keşke olsaDgs ye başla nevoş, kpss de olur bakhadi beni yalnız birakma
Babası rahatsızlanmış onunla ilgileniyor canım ama daha iyiymiş son durumuBu aradaEvva nerelerde geçen etiket yapmıştım merak ediyorum haberiniz var mı
Afiyet olsun aşkomNapıyorsunuz güzeller,rahmetlik Bihter in Behlül e hasta olduğunda yaptığı çayı yaptım içiyoruz bizde şifa olsun
Allahım hallere bak hallere yaaa yesinler sizi sapsiklerValla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayatsen nasılsın sultanımmm
Allah kolaylık versin canımValla nasıl olalim prenses ağlıyor ben ağlıyorum birlikte gaz sancısını atlatmayı bekliyoruz. Onun dışında az uyku ile ayakta kalma, wc girmek için bile fırsat kollama şeklinde ilerliyor hayatsen nasılsın sultanımmm
Ayyy ekşınlı çay olmuş kukriskomNapıyorsunuz güzeller,rahmetlik Bihter in Behlül e hasta olduğunda yaptığı çayı yaptım içiyoruz bizde şifa olsun
Yaa keşke beraber başlasak nevoşum ama hakikaten çok yoğunsunYa canım hiç zamanım olmuyor.Keşke olsa
Yok kalsın sosyalim ben ona matmazel bakışı atayımAyyy ekşınlı çay olmuş kukriskomenisteye bakış at bihter bakışı
Geceleri bakayım diyorum bu sıra baş ağrım çokYaa keşke beraber başlasak nevoşum ama hakikaten çok yoğunsun
Senin matmazel bakışını yesinlerYok kalsın sosyalim ben ona matmazel bakışı atayım
Ah nevoşum ya geçersin ben inaniyorum. Ameliyattan sonra başlarız bizde toparlayincaGeceleri bakayım diyorum bu sıra baş ağrım çok
Bu dönem geçsem yeter diyeceğim.Şimdilik garanti
Öyle mi Allah acil şifalar versin inşallah, sağ ol kukrişimmBabası rahatsızlanmış onunla ilgileniyor canım ama daha iyiymiş son durumu
Sana da kolaylıklar versin Allah prensesle
Yaa sosyalimm tam şapşik olduk gerçekten annem gitti sudan cıkmış balığa döndüm panik halinde bebek bakmaya çalışıyorumAllahım hallere bak hallere yaaa yesinler sizi sapsikler
Sultanım nefrolojiye gitmiştik ultrason istedi o da 9 Aralik a verdi randevuyu ona gideceğiz işte, idrar sonucu çıktı bi, bazı değerler yüksek tabi, ama kan ve ultrason da çıksın toptan götüreceğiz bakalım ne diyecek, haber ederimmAllah kolaylık versin canım
Sağlık sıkıntıları ne oldu bir gelişme var mı
İyiyim canım çok şükür