- 18 Kasım 2020
- 20.493
- 49.412
Mutlu huzurlu sağlıklı yıllar bebeklerimHayırlı akşamlar
2021'in son gecesiYeni bir yıla giriyoruz.Hepimiz için mutlu bir yıl olması dilekleriyle
Yeni yılınız kutlu olsun
X xnobodyx tebrik ederim canımSon saatler
Yeni yıl sana hep güzellikler ve hediyeler getirsin inşaallah
Yeni yılda yine devam ediyoruz.
1 Ocak 2022 Akşam saat 20:00 -21:00 civarı yeni kategorimiz açılacaktır
Katılmak isteyenleri bekliyoruz
Hepinize Mutlu Yıllar
Jenna16
ASSOSyal
C A N O
Kukrim
Migrenben
Oriana
yasminsay
JOYz
@LOTUS0
@Murdum
@nicecream
RedGirl
Tenceresiz kaldim anne
@Dahliadivin
X xnobodyx
pearlshine
firdefs
Minnosprenses
Margaret Hale
@Kelebekmf
Jou
berresuu
HanimKelesimiGetir
Blue_Peri
Lady bug
deynepnaz
birkartanesiii
Zipzip-
MssPARE
@Msspinkie
@Kerrar
sweetgirlcandy
@madamhd
@_CaNanSu_
Evva
WunderLost
@alimiyon
@evlaefe
@Catlak-kurabiye
alsem
@MaviKuplik
BendeAy o Kadın gibi okudum
Yolun açık olsun askoBen aynı çizgide ilerlerim
Sağ olYolun açık olsun asko
Arkadaşları ile birlikte
Tadını çıkarsınArkadaşları ile birlikte
Yaaaaa canımınn en içii yerimm senii ben balllHepinizin yeni yılı kutlu olsun
Nevreste
Jenna16 Kukrim MssPARE C A N O X xnobodyx Jou ASSOSyal HanimKelesimiGetir Migrenben Oriana yasminsay Tenceresiz kaldim anne pearlshine JOYz firdefs Minnosprenses Margaret Hale Blue_Peri Lady bug Zipzip- birkartanesiii deynepnaz sweetgirlcandy Evva WunderLost ve alsem
Ayhhhh ne cokmusuzzzz etiketle etiketle bitmesi ve daha hatirlamadigim kim bilir kimler varrrrr
Nice senelere bizim ahaliii
hepinizi çok seviyorum neşe kaynagimsiniz
Teşekkür ederimHepinizin yeni yılı kutlu olsun
Nevreste
Jenna16 Kukrim MssPARE C A N O X xnobodyx Jou ASSOSyal HanimKelesimiGetir Migrenben Oriana yasminsay Tenceresiz kaldim anne pearlshine JOYz firdefs Minnosprenses Margaret Hale Blue_Peri Lady bug Zipzip- birkartanesiii deynepnaz sweetgirlcandy Evva WunderLost ve alsem
Ayhhhh ne cokmusuzzzz etiketle etiketle bitmesi ve daha hatirlamadigim kim bilir kimler varrrrr
Sağlıklı mutlu huzurlu yıllar canımHepinizin yeni yılı kutlu olsun
Nevreste
Canım benim çok teşekkür ederim, bizde seni çok seviyoruz bebekimHepinizin yeni yılı kutlu olsun
Nevreste