Teşekkür ederim canım benim
2. Dozda öldüm Allah canimi almadi o derece berbattiOl ol nereye kadaryan etkileri de ağır oluyor sanki
Anunaki irkimdan sonra mavi kan reptilitanlarda varmis burda ouuuuMavi kan ,ondan aşko
Teşekkür ederim canım ❤
Teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim ❤
Bana da bugün çıkmışOndan yok demek
Olacak mısınBana da bugün çıkmış
Tabii, çok özel,pek güzelizTeşekkür ederim canım benimyeni yilda bebisini saglikla kucagina al inşallah oy yerim ❤
2. Dozda öldüm Allah canimi almadi o derece berbatti3. Doz guclendirici asiti 3 ay sonra olcaz yoksa 9 ay tek gecerli asilar burda
Anunaki irkimdan sonra mavi kan reptilitanlarda varmis burda ouuuu
Teşekkür ederim canım ❤
Teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim ❤
Olurum herhalde evetOlacak mısın
Ooyyy aminn kuzumm canımmTeşekkür ederim canım benimyeni yilda bebisini saglikla kucagina al inşallah oy yerim ❤
2. Dozda öldüm Allah canimi almadi o derece berbatti3. Doz guclendirici asiti 3 ay sonra olcaz yoksa 9 ay tek gecerli asilar burda
Anunaki irkimdan sonra mavi kan reptilitanlarda varmis burda ouuuu
Teşekkür ederim canım ❤
Teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederim ❤
HangisindenOlurum herhalde evet
Allah razı olsun canım benim, rabbim büyük InşCanimsin teşekkür ederim ❤ bende seni tebrik ediyorum cok guzel oylar aldin
Yeni yilda anne olmak nasip olur inşallah bizlere
2022 bizim yilimiz olsun inşallah yeni bir yil yeni umutlarAllah razı olsun canım benim, rabbim büyük Inşcansın, çok teşekkür ederim
Oluyor muBiontech
3 seçenek sunduOluyor mu
Hadi ya3 seçenek sundu
Turkovac da var içlerindeHadi ya
Turkovac da var içlerinde
Şimdi firdefs'in e nabıza baktım
Sana da öyle çıkar, hangisini olacaksın?Şimdi firdefs'in e nabıza baktımAynen 3 aşı görünüyor
Ben aynı çizgide ilerlerimSana da öyle çıkar, hangisini olacaksın?