Geliyorum, kimse yoksa çıkıyorum. Annem geliyor arada,o gelince toplanıyoruz,kuzenim geldi o var diye toplanıyoruz, vakit olmuyor yani :)evit sen pek yoksun
hayırdır jennam
ben burdayımGeliyorum, kimse yoksa çıkıyorum. Annem geliyor arada,o gelince toplanıyoruz,kuzenim geldi o var diye toplanıyoruz, vakit olmuyor yani :)
dönüorumE etiket yapınca da dönmüyorsun
Arada beyini de gömdüdönüorum,
biliosunki bnim beceriksiz kocam laptobu çaldırdı..
telefondan gördüğümce anca
alan kişinin bizi bulmama ihtimali yok jennam... elimi koyduğu gibi bulurArada beyini de gömdügitti mi simdi kesin? Yazık oldu
Tövbe de kız,vaktine denk gelecek Cuma mübarek günalan kişinin bizi bulmama ihtimali yok jennam... elimi koyduğu gibi bulur
içinde tlfon nomuz bile
ama tabi bu devirde iyi insan zor
keşke kocam gitseydi onun yerine
ben ne olursa olsun onu sahibine verirdimTövbe de kız,vaktine denk gelecek Cuma mübarek günHayrını göremesin alan kişi ,haram malla yaşasın pislik yerde 1 TL görsem almam
Herkes haram,helal, günah diye bakmıyor işte, Allah can sağlığı versin, yapacak bir şey yokben ne olursa olsun onu sahibine verirdim
sadece kızımın resimlerine üzüldüm
Gunaydın baloncugummgünaydın tatlı orim
nasıl benzetme o ya
Sana da mutlu,sağlıklı yıllarHerkese şimdiden mutlu yıllar diliyorum
2 yıl geçerli canımHey girl, çok hızlı bi şey sorup gidicem. bizim Mart ayında kazandığımız Pınar beyaz hediyemiz 1 senelik mi geçerliydi? Marttan marta diye aklımda kalmış ama eşim Sene sonuna kadar olmasın dedi, içime bir kurt düşürdü.
Ben 2 yıl olarak biliyorum
Neyse sene sonu olmasın da o yeterli. sağ ol kuzumBen 2 yıl olarak biliyorum