• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Hey girl, çok hızlı bi şey sorup gidicem. bizim Mart ayında kazandığımız Pınar beyaz hediyemiz 1 senelik mi geçerliydi? Marttan marta diye aklımda kalmış ama eşim Sene sonuna kadar olmasın dedi, içime bir kurt düşürdü.
Önce 1 yıllık dendi, ama 2 sene süreniz var diye değiştirildi.
1 yıl 52 hafta ya kuzu, haftada 1 kutu tüketilir bâbında 1 senelik dendi. Ama 2 yıl süremiz var 😌

Hayırlı günler herkese😌
Sabah beri koşturmaktan uğrayamadım 🙈
Birazdan da yola çıkacağız inşallah.

Akşam giremeyebilirim, Amanatiligillerden X xnobodyx tebrik ediyorum canım. Şampiyonluğun hayırlı olsun :sampiyon::KK36::KK60:

Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı ve gönlünüzdeki güzelliklerin hayatınıza yansıdığı ve yaşandığı bir yıl diliyorum.
Görüşmek üzere 🥰🤗😍🎈😘🎉

Hayırlı günler herkese😌
Sabah beri koşturmaktan uğrayamadım 🙈
Birazdan da yola çıkacağız inşallah.

Akşam giremeyebilirim, Amanatiligillerden X xnobodyx tebrik ediyorum canım. Şampiyonluğun hayırlı olsun :sampiyon::KK36::KK60:

Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı ve gönlünüzdeki güzelliklerin hayatınıza yansıdığı ve yaşandığı bir yıl diliyorum.
Görüşmek üzere 🥰🤗😍🎈😘🎉
Teşekkür ederim canım Jasmin ❤

Hayirli yolculuklar 🥰🤲🏼

Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. :KK45:

Mutlu yıllar :KK73:

X xnobodyx tebrik ederim canım :sampiyon:

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. seni de tebrik ederim kuzum :KK60:

İnşallah hepimizin için mutlu, kendimiz ve sevdiklerimizle sağlıkla geçireceğimiz bir yıl olur🤲
Yarışmaya gelirsek bilmemko hele bir açılsın bakalım 😍

Back