alışıyor teyzesi.. ara sıra kabızlık yaşıyoruz tadım yaptığımız halde ama düşe kalka öğrenecekÇok enerjiksinAllah bozmasın
Lena hanım nasıllarek gıdaya alıştı mı
Sütten ek gıdaya geçince öyle oluyoralışıyor teyzesi.. ara sıra kabızlık yaşıyoruz tadım yaptığımız halde ama düşe kalka öğrenecek
sen nasılsın güzelimmmmmm
ben 2ye cesaret edemiorumSütten ek gıdaya geçince öyle oluyorzamanla alışır bünyesi. Armut elma fayda ediyor bağırsaklara. Sağlıcakla büyüsün
Bende iyiyim şükür. Oğlanı okula gönderdim şimdi babasıyla. Küçükle evdeyiz
Bebe biraz büyüsün. Şuan çok küçük. 2 yaşını geçince düşünürsün. Zor gelir benceben 2ye cesaret edemiorum
ama bir yandanda şeytan dürtüor
kalk bal0ncuk o kadar para döktün dondurulmuş bebeni buzluktan cıkar dio
2 yaş ideal diorum hadi 3 olsun diormBebe biraz büyüsün. Şuan çok küçük. 2 yaşını geçince düşünürsün. Zor gelir benceBenimkilerin arasında 4 yaş var
Bencede mantıklı2 yaş ideal diorum hadi 3 olsun diorm
birazmıBencede mantıklı
Hem hamilelik dönemi de sıkıntılı geçiyor. Biraz arası geçsin
Ben onu tekte kullanıyorumyk o kadarına cesaret edemem
tek yağlı olsun abla
Kuzenim torunu var onun adıda lenaalışıyor teyzesi.. ara sıra kabızlık yaşıyoruz tadım yaptığımız halde ama düşe kalka öğrenecek
sen nasılsın güzelimmmmmm
Şimdi çok küçük daha büyüsün birazcık sonra düşün bence.ben 2ye cesaret edemiorum
ama bir yandanda şeytan dürtüor
kalk bal0ncuk o kadar para döktün dondurulmuş bebeni buzluktan cıkar dio
taşınırsın ablaBen onu tekte kullanıyorum
Kuzenim torunu var onun adıda lena
Şimdi çok küçük daha büyüsün birazcık sonra düşün bence.
Benim kızda istiyor bakalım da nasıl olacak bilmem bide çalşıyor ben buradayım
3 bila az 4-5 yaş bana göre,eskiler beraber büyür derler ya evet büyüyor ama olan anneye oluyor.2 yaş ideal diorum hadi 3 olsun diorm
Malesef canım. Benim her ikisi de sıkıntılı geçmişti. Ivf olunca normal gebelik gibi olmuyor. Hatta 2.olan da daha fazla sorun yaşamıştım.birazmı
hayattan soğudum
Aynen öyle abla3 bila az 4-5 yaş bana göre,eskiler beraber büyür derler ya evet büyüyor ama olan anneye oluyor.
Kadın yıpranıyor burada neymiş beraber büyüyecekmüş tamam büyüyorda kadın ne hale geliyor peki.Aynen öyle abla
Evet abla. Anneler çekiyor ne çekiyorsa. Yıpranıyorsun. Kendin hep ikinci planda kalıyorsun. Babalar vurdum duymaz oluyor.Kadın yıpranıyor burada neymiş beraber büyüyecekmüş tamam büyüyorda kadın ne hale geliyor peki.
Aynen baba ne kadar ilgilenyor acaba bide bu var,şimdiki babalar ilgililer yardımcı oluyorlarda anne kadar yığranmıyorlar yani.Evet abla. Anneler çekiyor ne çekiyorsa. Yıpranıyorsun. Kendin hep ikinci planda kalıyorsun. Babalar vurdum duymaz oluyor.
Koca kızlar bile yerli malı haftası kutladı
Bence sen buna katılmazsınAbiii yokmu kategorii ben anlamadımm haa