Benim adim m ile baslamiyorBelki senlede adaşızdır
Kizlara ceyiz uapmauacak misinHiç.işim olmaz
HayırKizlara ceyiz uapmauacak misin
Aşkom nasılsın
Hic mi patik yemeni yada carsaf kenari
Sandık dolu ben kullanmadım onlar kullansınHic mi patik yemeni yada carsaf kenari
Hiç gerek yok cidden 2 3 parça kendi çeyizinden koyarsın. Benimde var sandıkta, bazanın altında hiç kullanmıyorum. Normal yatak örtüleri var ne güzel. Hiç kullanışlı değilSandık dolu ben kullanmadım onlar kullansın
Bir sürü çarşaf kenarı var
Sandık beklesin diye yapamam
Bende cocuklara carsaf haric yaparim diye dusujuyorum yemeni falan kalmadi...Sandık dolu ben kullanmadım onlar kullansın
Bir sürü çarşaf kenarı var
Sandık beklesin diye yapamam
Olsun bence yaa cok popüler tarif olup bi kac kez bırıncı olan tarifler olmasın
Yasaklılar olacak mı
Pusuda bekliyoruz ip ucu gelecej mi diyeOlsun bence yaa cok popüler tarif olup bi kac kez bırıncı olan tarifler olmasın
Fazlasıyla
Yasaklılar olacak mı
Aynen hazırlar daha güzelHiç gerek yok cidden 2 3 parça kendi çeyizinden koyarsın. Benimde var sandıkta, bazanın altında hiç kullanmıyorum. Normal yatak örtüleri var ne güzel. Hiç kullanışlı değil
Adet yerine gelsin
Aynen gerek yokBende cocuklara carsaf haric yaparim diye dusujuyorum yemeni falan kalmadi...
Benjm de hala sandikta duruyor yazik gunah o kadar para verdik sadece gozuktu ceyizdeAynen hazırlar daha güzelGerçi onlarda kullanılmıyor.1 krem yatak örtüsü birde krem batraniye takımım var.Hiç kullanmadım bekliyor
Adet içinde var
Aynen benimde var.Sandık bekliyorBenjm de hala sandikta duruyor yazik gunah o kadar para verdik sadece gozuktu ceyizdetek kizim var hepsini ona veririm gelin kiymet bilmez
İyiyim aşkom, sen nasılsın ?Aşkom nasılsın
Bencede kendi ceyızlerini kızlara paylastır nevos hem daha anlamlı olur hemde nostaljik dokunuslar kızlar daha cok severAynen benimde var.Sandık bekliyor
Kursta bohça,seti yapıyorlar. Seccade, büyük ,küçük iki havlu ve bohçaKrem üstüne komple nakış Masrafı 350 tutuyor.El emeğini saymıyorum.
Ne olacak bu diyorum.Kullanışlı değil kimse kıyıp kullanmazEeee çeyizde görünsün yazık değil mi ya
Beni bugun öpmedinnİyiyim aşkom, sen nasılsın ?