Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Sandık dolu ben kullanmadım onlar kullansın
Bir sürü çarşaf kenarı var
Sandık beklesin diye yapamam
Hiç gerek yok cidden 2 3 parça kendi çeyizinden koyarsın. Benimde var sandıkta, bazanın altında hiç kullanmıyorum. Normal yatak örtüleri var ne güzel. Hiç kullanışlı değil
Adet yerine gelsin

Hiç gerek yok cidden 2 3 parça kendi çeyizinden koyarsın. Benimde var sandıkta, bazanın altında hiç kullanmıyorum. Normal yatak örtüleri var ne güzel. Hiç kullanışlı değil
Adet yerine gelsin
Aynen hazırlar daha güzelGerçi onlarda kullanılmıyor.1 krem yatak örtüsü birde krem batraniye takımım var.Hiç kullanmadım bekliyor
Adet içinde var

Aynen hazırlar daha güzelGerçi onlarda kullanılmıyor.1 krem yatak örtüsü birde krem batraniye takımım var.Hiç kullanmadım bekliyor
Adet içinde var
Benjm de hala sandikta duruyor yazik gunah o kadar para verdik sadece gozuktu ceyizde tek kizim var hepsini ona veririm gelin kiymet bilmez

Benjm de hala sandikta duruyor yazik gunah o kadar para verdik sadece gozuktu ceyizde tek kizim var hepsini ona veririm gelin kiymet bilmez
Aynen benimde var.Sandık bekliyor
Kursta bohça,seti yapıyorlar. Seccade, büyük ,küçük iki havlu ve bohçaKrem üstüne komple nakışMasrafı 350 tutuyor.El emeğini saymıyorum.
Ne olacak bu diyorum.Kullanışlı değil kimse kıyıp kullanmazEeee çeyizde görünsünyazık değil mi ya

Bencede kendi ceyızlerini kızlara paylastır nevos hem daha anlamlı olur hemde nostaljik dokunuslar kızlar daha cok sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…