Kurabiye de en son ben kuş yuvası yapıp birinci olmuştumKurabiye yada poğaca gecıyor benımde içimden acaba kurabiye mi
Ağzımız tatlansın dimiBencede ya
İyym kukrişim eşimi bekliyorum yemek için yani açım aççCanım nasılsın
Benim icin ne oldugu farketmiyor yetosemiyorum tarif almayaKurabiye de en son ben kuş yuvası yapıp birinci olmuştumgeçen şubat ayında olması lazım. Nerdeyse 1 yıl olacak
Ağzımız tatlansın dimi
2 tuzlu dan sonra iyi olur bence
Nevreste duy bizi
Ne olursa çeşidi çok olur benceBenim icin ne oldugu farketmiyor yetosemiyorum tarif almaya
Duy duy nevo reis duy duyKurabiye de en son ben kuş yuvası yapıp birinci olmuştumgeçen şubat ayında olması lazım. Nerdeyse 1 yıl olacak
Ağzımız tatlansın dimi
Nevreste duy bizi
Cantanem ile adasmisinDuy duy nevo reis duy duyyani tatlı olarakta sütlü tatlı gibi miii şerbetli gibi mii olsun adaş
Bizim dememizle olmuyor adaşımDuy duy nevo reis duy duyyani tatlı olarakta sütlü tatlı gibi miii şerbetli gibi mii olsun adaş
Cantanem ile adasmisinkac senedir burdayiz cantanemimn adini ueni ogreniyorim
Yöresel corbalarda sıkıcık corbası almıstım kkda kimse bilemedi kıymetini yineNe olursa çeşidi çok olur bence
Sağ olasın gezenticiğimGeçmiş olsun Yasoşum.
Tatlı tatlıKurabiye de en son ben kuş yuvası yapıp birinci olmuştumgeçen şubat ayında olması lazım. Nerdeyse 1 yıl olacak
Ağzımız tatlansın dimi
Nevreste duy bizi
O pınarda değil miydiYöresel corbalarda sıkıcık corbası almıstım kkda kimse bilemedi kıymetini yine
AnlamZlar annem anlamazlar ispanak koku koyduk bak halimizeYöresel corbalarda sıkıcık corbası almıstım kkda kimse bilemedi kıymetini yine
Ters köşeyi çok sever
Ben Bilmem adaş dıyorum ben cantanem bilirCantanem ile adasmisinkac senedir burdayiz cantanemimn adini ueni ogreniyorim
Ikiside olmasın ama başka ne var kiDuy duy nevo reis duy duyyani tatlı olarakta sütlü tatlı gibi miii şerbetli gibi mii olsun adaş
Ahahahah dimi bazen kk şaşırtıyorAnlamZlar annem anlamazlar ispanak koku koyduk bak halimizeilla sosyete yemegi olacak bunlara
Hic kiskanmadim
Hadi sende tahminlen sosyalimIkiside olmasın ama başka ne var ki