- 14 Haziran 2019
- 13.311
- 47.051
Belki senlede adaşızdırHic kiskanmadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki senlede adaşızdırHic kiskanmadim
Cıs cıs normalde adımı site içi pek kullanmam. Arka da söylerimBen Bilmem adaş dıyorum ben cantanem bilir C A N O
Bende tatlı istiyore, bana tatlı uğurlu geliyo merviskomHadi sende tahminlen sosyalim
Cıs cıs normalde adımı site içi pek kullanmam. Arka da söylerim
Sen adaşım deyince dayanamadım
Herseyı cok guzel yapıyosun aslında ama nasp sosyalimBende tatlı istiyore, bana tatlı uğurlu geliyo merviskom
Seni yerim bebelerHerseyı cok guzel yapıyosun aslında ama nasp sosyalim
Seni yerim bebeler
İyi işte idare ediyoruz. Çabuk toparlanıyorum.Sağ olasın gezenticiğim
Sen nasıl oldun?
Dün de yazdım, ama görmedin. Rabbim minnak adamının acısını göstermesin canım.İyi işte idare ediyoruz. Çabuk toparlanıyorum.
Görmemişim Aminnn. Allah herkesinkini esirgesin.Dün de yazdım, ama görmedin. Rabbim minnak adamının acısını göstermesin canım.
Ay hemen gelsin o zaman kıyamam size iyiyim şükür canım oğlanı gitar kursuna getirdim beklemedeyim şimdiİyym kukrişim eşimi bekliyorum yemek için yani açım açç sen nasılsınn peki
10 dakikadan fazla oturamıyorum cancağzım. Acayip sırt ağrım var, kollarım ve bacağımın ağrısı yanında fıss geliyorNasıl oldun cancağızım,? yasminsay
İyi olacaksın canımİyi işte idare ediyoruz. Çabuk toparlanıyorum.
Ah bu annelerin halleri hep bekleme kukrişimAy hemen gelsin o zaman kıyamam size iyiyim şükür canım oğlanı gitar kursuna getirdim beklemedeyim şimdi
Öyle canım sağlık olsun da ne yapalımAh bu annelerin halleri hep bekleme kukrişim
Daha da iyi ol cancağızım benim Şehzade sana iyi baksın10 dakikadan fazla oturamıyorum cancağzım. Acayip sırt ağrım var, kollarım ve bacağımın ağrısı yanında fıss geliyor
Şehzade pansumanımı yaptı az evvel. İyi sayılırım
Birkaç güne toparlarım inşallah cancağzımDaha da iyi ol cancağızım benim Şehzade sana iyi baksın