- 24 Eylül 2018
- 97.366
- 292.794
Günaydın aşkomGünaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın aşkomGünaydın herkese
Nasılsın ablacımGünasydınlar kukriş
Nasıldın aşkoGünaydın aşkom
İyyim canısı sağol kahvaltı yapıyorum,sen nasılsınNasılsın ablacım
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Nasıldın aşko
Umarım yaaa gidiyor gerçide bu aralar yemekten soğudum resmen niye böyle oldu anlamadım hiç.İyice fitleşmeye devam Bir de sigaradan kurtul,tamamdır
Afiyet şifa olsun,bende kahve içiyorum bir yandan bakınıyorum öyle buradaİyyim canısı sağol kahvaltı yapıyorum,sen nasılsın
İyiyim bende aşkoİyiyim aşkom, sen nasılsın?
Sağol kukrişim kahvefaslını ben yaptım bile..Afiyet şifa olsun,bende kahve içiyorum bir yandan bakınıyorum öyle burada
Bende oğlanla küçüğü gönderince hemen geçiyorum mutfakta ki köşemeSağol kukrişim kahvefaslını ben yaptım bile..
Onun için iradeni kullanman lazım, ilaca falan gerek yok.miden küçülmüştürUmarım yaaa gidiyor gerçide bu aralar yemekten soğudum resmen niye böyle oldu anlamadım hiç.
Sulu gidiyor hep,sigara yalan oldu artık ilaçta fayda etmiyor hiç
Sabah sabah benim mood
İyiyim bende aşko
GünaydınGÖNAYDINNNNN
Sanki ben yazmışım aşko
GünaydınGÖNAYDINNNNN
Mutfak zaten süper oluyor en sevdiğim hattaBende oğlanla küçüğü gönderince hemen geçiyorum mutfakta ki köşeme
Olmuyor nedense o irade bende yok maalesef.Onun için iradeni kullanman lazım, ilaca falan gerek yok.miden küçülmüştür
Benimde öyle günün çoğu orda geçiyor ,arkadaşlar gelince de orda oturuyoruzMutfak zaten süper oluyor en sevdiğim hatta
Olmuyor nedense o irade bende yok maalesef.
Herhalde mideküçülmeye başladı,demin kızımlada konuştuk ta oda bendede öyle oldu dedi.