- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.251
- 60
Günaydınlar nevoşumGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar nevoşumGünaydın
ablaaaaaaaaaaaaa ben dedm beni geçersin dieTartıldım demin 60.45 geldim Bal0ncuk duyurulur kahve içmeye devamke
Spor ve diyet yapıyor olabilirablaaaaaaaaaaaaa ben dedm beni geçersin die
kahve dışındada bişiler yapıon bence abla sen
abla saklıo saklıoSpor ve diyet yapıyor olabilir
Yemek yemiyom resmen yaa ne oldu bende anlamadım hiç,yeşil çay içiyom içine limon ve aspir yağı katıyomablaaaaaaaaaaaaa ben dedm beni geçersin die
kahve dışındada bişiler yapıon bence abla sen
Günaydınlarrrrgünaydınnnnnnnnnnnn
GünaydınlarGünaydın
Spor yok nevoş,sandalye tepesindeyim hep,diyette yemek bile yok nerdeyse niye böyle oldu anlamadım sulu gidiyom hepSpor ve diyet yapıyor olabilir
Heeeeee saklıyom valllaabla saklıo saklıo
ben oy kullanmamışım 3 oyu fark edip bu seferde kullanmamak
aspir yağı ne beeeeee yeşilçayamıkatıon ablaYemek yemiyom resmen yaa ne oldu bende anlamadım hiç,yeşil çay içiyom içine limon ve aspir yağı katıyom
Günaydınlarrrr
Günaydınlar
Spor yok nevoş,sandalye tepesindeyim hep,diyette yemek bile yok nerdeyse niye böyle oldu anlamadım sulu gidiyom hep
Heeeeee saklıyom vallla
Aynen oda yağ sonuçta ouda al hemen evet katıyom içinede bol limon ohhhh misgibinnnaspir yağı ne beeeeee yeşilçayamıkatıon abla
Günaydın
Günaydınlar şekerler
Gunaydinnnnn
günaydınnnnnnnnnnnn
Hepinize günaydın canlarGünaydın
Yemek yemiyom resmen yaa ne oldu bende anlamadım hiç,yeşil çay içiyom içine limon ve aspir yağı katıyom
Günaydınlarrrr
Günaydınlar
Spor yok nevoş,sandalye tepesindeyim hep,diyette yemek bile yok nerdeyse niye böyle oldu anlamadım sulu gidiyom hep
Heeeeee saklıyom vallla
Günaydın kuzum❤Hepinize günaydın canlar
Günaydınlar pericimHepinize günaydın canlar
GünaydınlarGünaydın ❤
Günasydınlar kukrişGünaydın herkese
İyice fitleşmeye devam Bir de sigaradan kurtul,tamamdırGünaydınlar pericim
Günaydınlar