- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.204
Ellerine sağlık tabaklara da ayri bittim harikalarEki Görüntüle 2976516 Kızlar bugün fincanda kadayıf yaptım Nasıl olmuş? Nevreste ile birlikte yiyeceğiz.  Kahvaltı tabağı ile sunum yaptım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık tabaklara da ayri bittim harikalarEki Görüntüle 2976516 Kızlar bugün fincanda kadayıf yaptım Nasıl olmuş? Nevreste ile birlikte yiyeceğiz.  Kahvaltı tabağı ile sunum yaptım.
Teşekkür ederimEllerine sağlık tabaklara da ayri bittim harikalar
Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuşEki Görüntüle 2976516 Kızlar bugün fincanda kadayıf yaptım Nasıl olmuş? Nevreste ile birlikte yiyeceğiz.  Kahvaltı tabağı ile sunum yaptım.
Ellerine sağlık canım ❤Eki Görüntüle 2976516 Kızlar bugün fincanda kadayıf yaptım Nasıl olmuş? Nevreste ile birlikte yiyeceğiz.  Kahvaltı tabağı ile sunum yaptım.
Imm ellerine sağlık canım takımında çok dadluuu iyi günlerde kullanEki Görüntüle 2976516 Kızlar bugün fincanda kadayıf yaptım Nasıl olmuş? Nevreste ile birlikte yiyeceğiz.  Kahvaltı tabağı ile sunum yaptım.
Teşekkür ederimImm ellerine sağlık canım takımında çok dadluuu iyi günlerde kullan
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım ❤
Bakıyorum değişmiyor hemso
Ankete bakışım
Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş
Bitti demekDeğişmeyen anket yapmışlar
Galiba bitti nevoş azalmiyoBitti demek
Önümüzdeki maçlara artık hemsomBakıyorum değişmiyor hemso
Teşekkür ederim
Zamanda gecmiyo hemso, hemen ocağa geçelimÖnümüzdeki maçlara artık hemsom