- 8 Nisan 2017
- 56.778
- 297.310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık GeliyorumEki Görüntüle 2976516 Kızlar bugün fincanda kadayıf yaptım Nasıl olmuş? Nevreste ile birlikte yiyeceğiz.  Kahvaltı tabağı ile sunum yaptım.
Teşekkür ederim. Bekliyorum...Ellerine sağlık Geliyorum
Ne sanslisiniz yahuEllerine sağlık Geliyorum
AynenNe sanslisiniz yahu
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Yaaaa hemen tabakları gördüm çok güzel olmuş off ne şanslısın yaa Nevreste afiyet olsun canlarEki Görüntüle 2976516 Kızlar bugün fincanda kadayıf yaptım Nasıl olmuş? Nevreste ile birlikte yiyeceğiz.  Kahvaltı tabağı ile sunum yaptım.
Bana oy vermiyolar
Geldim kahve içiyorumYaaaa hemen tabakları gördüm çok güzel olmuş off ne şanslısın yaa Nevreste afiyet olsun canlar
Sana keyifler yakışır nevoşum, iki gündür yoruldunGeldim kahve içiyorum
Eki Görüntüle 2976528
Sağ ol canımSana keyifler yakışır nevoşum, iki gündür yoruldun
Yükseklerden uçsan da
Kaldim zirvede tek başınaYükseklerden uçsan da
Bana hava atsan da
Artık sabrım kalmadı
Aşkımız buraya kadar
Onemli olan senin sagligin sen iyi ol, rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallahVar olun hanımlar, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. X xnobodyx Tenceresiz kaldim anne Blue_Peri Lady bug Kukrim C A N O Minnosprenses Oriana
Hahaaa yerim seni beybitomKaldim zirvede tek başına
Oylar gelir habire ar arda
Cok dusunme güzelim
Severiz seni baska bahara
Teşekkür ederimYaaaa hemen tabakları gördüm çok güzel olmuş off ne şanslısın yaa Nevreste afiyet olsun canlar
Ellerine saglık firdevscim cok guzel gozukuyor tadıda oyledır eminim afiyet olsunEki Görüntüle 2976516 Kızlar bugün fincanda kadayıf yaptım Nasıl olmuş? Nevreste ile birlikte yiyeceğiz.  Kahvaltı tabağı ile sunum yaptım.
CanimsinHahaaa yerim seni beybitom