- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
Ben beleASSOSyal sırf senin oyuna bakmak için girdim, öne geçmişsin, çok sevindim daha 1 hafta var ama çok heyecanlı
Herkes meşgulbura çok sesiz kızlar
Toplam verilen oy sayisi düşük ay sonuna kadar bakalm neler olucak
Ayyy vallahii oylar harikaaToplam verilen oy sayisi düşük ay sonuna kadar bakalm neler olucak
Daha yuksek oy alip az farkla kaybettiklermde oldu nasip kismet artikAyyy vallahii oylar harikaa
2.bildirim bunda şart oldu.Bir bu kadar daha oy gelirToplam verilen oy sayisi düşük ay sonuna kadar bakalm neler olucak
Ben kriz geçiriyorum jouum
Ben dayanamayacağım daha fazla,çıkarın beni nevoş2.bildirim bunda şart oldu.Bir bu kadar daha oy gelir
Kuzu nasıl bakiyorsun yaaDaha yuksek oy alip az farkla kaybettiklermde oldu nasip kismet artik
Evet 404 kisi tek katilmis cok az2.bildirim bunda şart oldu.Bir bu kadar daha oy gelir
O kadar takmiyorum ya kazansamda kazanmasamda farketmez benim icin yarisma heyecani yeterli oluyo bi ugras oluyoKuzu nasıl bakiyorsun yaavalla kalbim goturmuyo bir oyla kaybetmek mii
Tek bildirimde ancak bu kadarEvet 404 kisi tek katilmis cok az
Kime baktın
Ay sonuna kadar ara ara bildirmek lazm herkese luften yani boyle olmazTek bildirimde ancak bu kadar
Ama oylar yakın olmayınca 2.ye gerek olmuyor.
Hiç belli olmazDaha yuksek oy alip az farkla kaybettiklermde oldu nasip kismet artik