- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Hiç öyle nöruyo bu vatandaslar diyeKime baktın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç öyle nöruyo bu vatandaslar diyeKime baktın
Öperimmm kriziii yeriimmm ben ooyyyyy bi silahıda bağaaaa vuuuurrrrBen kriz geçiriyorum jouum
Atki,bereHiç öyle nöruyo bu vatandaslar diye
Ben yarismasiz halimde heyecanlı yarışmada nirvana beybitomO kadar takmiyorum ya kazansamda kazanmasamda farketmez benim icin yarisma heyecani yeterli oluyo bi ugras oluyo
Sende bak ya noyle stresli gecer yoksa
Sana kıyamam kuzum pacikon var beni atın denizlereÖperimmm kriziii yeriimmm ben ooyyyyy bi silahıda bağaaaa vuuuurrrr
Bide eldivenle burunluk oruver jeyomyaa ellerim ve burnum çok üşüyorAtki,bere
Her yerim buz benim deBide eldivenle burunluk oruver jeyomyaa ellerim ve burnum çok üşüyor
Iyi mi akşam sahiden yasoHayırlı akşamlar herkese
Bu oylamanın hali nedir böyle
Banada maskeBide eldivenle burunluk oruver jeyomyaa ellerim ve burnum çok üşüyor
Kuzu bugün en soğuk günmüs aslında biliyomuydun.Her yerim buz benim de
Kiyamam kuzum İyi ki tam donmadan eve gelmişsin,bundan sonra sakin unutmaKuzu bugün en soğuk günmüs aslında biliyomuydun.
Valla sabah okula giderken ellerimde eldivende yoktu nasıl sızladı sana anlatamam varya aglicaktim o derece.
Kıyamam kuzumyaaa kız benim evde örgü maske bile var yakın olsak verirdimBanada maske
Sen bilin gari beybim
Gercekten mi var ayy periskom ben onları hayal ürünü saniyordumKıyamam kuzumyaaa kız benim evde örgü maske bile var yakın olsak verirdim
Eldivenim yoktu şart oldu almak kuzu ,bugün komşu rahatsızlanmis onun çocuğunuda ben goturuverdim aynı siniftalar ikisininde elinden tuttum kayıp dusmesinler diye öyle olunca elimi cebime sokmak gibi bir seyimde olmadı valla zorlandım ilk defa bugün .Kiyamam kuzum İyi ki tam donmadan eve gelmişsin,bundan sonra sakin unutma
Kiz almadım Esimin işyerinde makineler var virüsün ilk yılları bir denemişler örgü maskeyi orda adamlar getirmişti evde öyle durur takmiyozama aslında normal maskenin içine taksak fena olmazGercekten mi var ayy periskom ben onları hayal ürünü saniyordum