İnşallah kuzum benim cokkk amiiin
Alt tarafı ıspanağa yumurta kırmıştın oysakiBenimki çok aldı itiraz ediyorum.Duygularımla oynandı
Selam yoğunum fazla giremiyorum nasılsın ❤hava burda çok soğuk ya
İyiyim sen nasılsın?Selam yoğunum fazla giremiyorum nasılsın ❤hava burda çok soğuk ya
Çok şükür iyiyim annem gitik çocuklarala.yeni geldikİyiyim sen nasılsın?Burası da soğuk
Keyfiniz bol olsunÇok şükür iyiyim annem gitik çocuklarala.yeni geldik
TeşekkürlerKeyfiniz bol olsun
Aynen yaAlt tarafı ıspanağa yumurta kırmıştın oysakikadınlar kulübü yumurtalı ıspanak seviyormuş demek ki
Kazen oyunu sana vermişbi daha size yöresel bişey yapmicam
Müdür anlıyo biliyo ağzının tadınıKazen oyunu sana vermiş
Tadını bilseler kesin 1.sensinMüdür anlıyo biliyo ağzının tadınıama çoğunluk bilmiyo
Sıkıntı ordaTadını bilseler kesin 1.sensin
Sende illa ben yöresel istiyorum ya da ev ahalisinin bayıldığı bir şey istiyorum diye tutturmaSıkıntı ordabilen yok. Riskli bi tarifti kabul. Ama bu kadar da kötü sonuç beklrmiyodum
Sende illa ben yöresel istiyorum ya da ev ahalisinin bayıldığı bir şey istiyorum diye tutturma
Hadi oradankuru iftira abooouuuv . Ben yapmayacaktım sen üstüme attın al bunu ben çok severim diye .
Yarişma ince buz üzerinde yürümek gibim bisey neyin tutacagini asla belli olmazbi daha size yöresel bişey yapmicam
Güzel tabirYarişma ince buz üzerinde yürümek gibim bisey neyin tutacagini asla belli olmaz