- 24 Eylül 2018
- 97.466
- 293.028
Benden de çok selam Getiren,gönderen sagolsunEvvaninda herkese selamı var canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden de çok selam Getiren,gönderen sagolsunEvvaninda herkese selamı var canlar
Aleyküm selam balimmm canimsinnnn sende sagolllll kuzucummBenden de çok selam Getiren,gönderen sagolsun
Uzun zamandır yazmadım,durumlar iyi mi kuzum ? Gelişme var mı?Aleyküm selam balimmm canimsinnnn sende sagolllll kuzucumm
Kuzum bugün sordum bende hastanedeymis babasi iyi şükür öncekine göre ama konuşmuyor dedi annemler bakıyor hastanede dedi.Uzun zamandır yazmadım,durumlar iyi mi kuzum ? Gelişme var mı?
Bakamıyorum kuzuuu yoksa kalbim çıkacak diğer iki tarif benden çok daha iyi biliyorum,o yüzden ben çok umutlanmak istemiyorum tablo gibi yemekler varASSOSyal kuzucum, senin oyları takip ediyorum, bu sefer alırsın inş diye geçiriyorum içimden, oylar bayağı yakın ama kısmet bakalım, kimin kısmetiyse o alacak ❤ ilk 3te olan diğer 2 arkadaşın da tarifleri çok güzel, hayırlısı olsun hepiniz için
Kıyamam Canı sağ olsun da ,Allah şifasını verir inşallahKuzum bugün sordum bende hastanedeymis babasi iyi şükür öncekine göre ama konuşmuyor dedi annemler bakıyor hastanede dedi.
Allah'ım şifa versin tez vakitte inşallah ya çok zor
Oda var tabiEski olmaksa ben baştan elendim.
İnşallah kuzumya kendi de çalışmaya devammis .Kıyamam Canı sağ olsun da ,Allah şifasını verir inşallah
Benimki çok aldı itiraz ediyorum.Duygularımla oynandıYine şaşırtıcı bir oylamayla karşı karşıyayız ilk 3 sürpriz değil , ilk 3tekiler beklendiği gibi ama sonda olanlar şaşırtıcı gerçekten, cantanemin kısırı, margaretın mantısı , firdefsin güveci bu kadar az oyu hak etmiyordu bence benim tarifim beklediğim gibi ,alması gerektiği kadar oy almış
Nevoş bana attiriversene seninkileriBenimki çok aldı itiraz ediyorum.Duygularımla oynandı
Hepsi senin olsunNevoş bana attiriversene
Hemen transfer başlasın yoksa ben fazla dayanmam giderimHepsi senin olsun
Canım o benim ❤Güzel haberlerle gelir inşallah kuzumİnşallah kuzumya kendi de çalışmaya devammis .
Oynama olsa hemen yapardımHemen transfer başlasın yoksa ben fazla dayanmam giderim
Anlaşıldı siz beni öldürmek istiyorsunuzOynama olsa hemen yapardım
Takılıyorum bebegimm daha erken bence artar bildirim gittikceElbetteki bu kez ılk 3 te olan kım alırsa alsın mutlu olacagım amanitam ancak benımkıde az artsın ya dusuk kalmayayım
İnşallah kuzum benim cokkk amiiinCanım o benim ❤Güzel haberlerle gelir inşallah kuzum
Seninki de çok güzel ki ❤ kısmet bakalım ,daha nerdeyse 1 hafta var oylamanın bitmesineBakamıyorum kuzuuu yoksa kalbim çıkacak diğer iki tarif benden çok daha iyi biliyorum,o yüzden ben çok umutlanmak istemiyorum tablo gibi yemekler var