Rabbim şifa versin canımCanımçok teşekkür ederim ben de, iyiyim çok şükür. Tüp mide ameliyatı oldum, biraz yemeklerden uzağım şu sıralar siz nasılsınız? Herkes iyidir inşallah
Yasoooo nabersin canım evet evet benim döndümPari’m, bu sen misin?
Tabi seni sık sık etiketliyordukBenden mi konusmustunuz kiii
Yaa sagolun cidden duygulandırdınız beni bugun çookTabi seni sık sık etiketliyorduk
CanımmJenna kuş yaa
Bence de cancağızımHoş gelmiş, safalar getirmiş cancağzım
Allah dahada iyi yapsın tarifin cok hos olmus bu arada sabah bı girip goz atmıstım şimdi detaylı inceleyeyimIyiyim canm cok şükür ❤
Sağol bebeğimAllah dahada iyi yapsın tarifin cok hos olmus bu arada sabah bı girip goz atmıstım şimdi detaylı inceleyeyim
Rabbim şifa versin canım
Çok geçmiş olsun
Allah kolaylık versin
İyidir canım çok şükür
Emira nasıl
Hoş geldin Pari’m, özledikYasoooo nabersin canım evet evet benim döndüm
Yaa ne guzel haber maşallah yeni kızlarıyla allah saglıklı huzurlu gunler yasasınlarAllah razı olsun canımçok şükür güzel geçiyor sürecim 1.ayım dolmak üzere..
Allah iyilikler versin
Ablam da iyi çok şükür, hatta çok iyibugün bir kızı daha oldu. Bir süredir koruyucu aile olmak için işlemleri sürüyordu, bugün çocuklarına kavuştular elhamdulillah çok çok mutluyuz
Hosbuldum yasocumm bende bendee özledimHoş geldin Pari’m, özledik
Aaaa öyle mi çok sevindimAllah razı olsun canımçok şükür güzel geçiyor sürecim 1.ayım dolmak üzere..
Allah iyilikler versin
Ablam da iyi çok şükür, hatta çok iyibugün bir kızı daha oldu. Bir süredir koruyucu aile olmak için işlemleri sürüyordu, bugün çocuklarına kavuştular elhamdulillah çok çok mutluyuz
Yavrummmmmm hoşgeldinnnnnnHosbuldum kuzucumm ufak bı tatil yaptım sönsüm diyelimmiyisin dimi ben cok iyiiyim şükür
Oooo habibiiim nerdesin sabahtan beri sen yaaa ver bi gazoz özledikYavrummmmmm hoşgeldinnnnnn
Bebek özlendinOooo habibiiim nerdesin sabahtan beri sen yaaa ver bi gazoz özledik
Allah razı olsunAaaa öyle mi çok sevindim
Ne güzel düşünmüşlerAllah bağışlasın