• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun yeni kategorınız cok guzel bi tarif bilee gelmiş X xnobodyx cıgımdan🥰🤲🏻🤲🏻 İyiyim iyiim kuzucum hersey yolunda cok şüküüür🥰🥰
Kimler gelmiiiissssss :KK74: hosgeldin canmmm nasılsın nerelerdeydiiin :KK60::KK74:

Kimler gelmiiiissssss :KK74: hosgeldin canmmm nasılsın nerelerdeydiiin :KK60::KK74:
Hosbuldum kuzucumm ufak bı tatil yaptım sönsüm diyelimm🥰🥰 iyisin dimi ben cok iyiiyim şükür💓

Canım hoş geldin :KK74: :KK200:
Nasılsın özledik🤩🌹🥰
Nevoşumm iyiyim cok şükür 💓 ya bende özlemişiö yalnız cok acemi gibi oldum burda ben emojileri bıle cok Zor buluyorum ay ilk zamanlara dönmüşüm gibi oldum geçer dimi 😁😁

Nevoşumm iyiyim cok şükür 💓 ya bende özlemişiö yalnız cok acemi gibi oldum burda ben emojileri bıle cok Zor buluyorum ay ilk zamanlara dönmüşüm gibi oldum geçer dimi 😁😁
Geçer canım zamanla alışırsın🥰
Gelmen çok uzun sürdü😏Gelmezsin artık diyordum🤩

Geçer canım zamanla alışırsın🥰
Gelmen çok uzun sürdü😏Gelmezsin artık diyordum🤩
Ya bi ara tümden gelmemeyi düşündüm ama kk bagımlılık sanırım ugramadan yapamadımm🙈🙈🥰 olsun iyikide dönmüşüm hepinizi iyi görmek bana cok iyi geldi💓

Back