Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüperNevoş koş bak kim geldi Nevreste
Hosbuldum kuzucumm ufak bı tatil yaptım sönsüm diyelimm iyisin dimi ben cok iyiiyim şükürKimler gelmiiiissssss hosgeldin canmmm nasılsın nerelerdeydiiin
Hosbuldum cennam naber öp beni gelir gelmez başlayayımBurdan da hosgeldin diyeyim Oriana
Nevoşumm iyiyim cok şükür ya bende özlemişiö yalnız cok acemi gibi oldum burda ben emojileri bıle cok Zor buluyorum ay ilk zamanlara dönmüşüm gibi oldum geçer dimiCanım hoş geldin
Nasılsın özledik
Geçer canım zamanla alışırsınNevoşumm iyiyim cok şükür ya bende özlemişiö yalnız cok acemi gibi oldum burda ben emojileri bıle cok Zor buluyorum ay ilk zamanlara dönmüşüm gibi oldum geçer dimi
Ya bi ara tümden gelmemeyi düşündüm ama kk bagımlılık sanırım ugramadan yapamadımm olsun iyikide dönmüşüm hepinizi iyi görmek bana cok iyi geldiGeçer canım zamanla alışırsın
Gelmen çok uzun sürdüGelmezsin artık diyordum
Çok iyi yapmışsınYa bi ara tümden gelmemeyi düşündüm ama kk bagımlılık sanırım ugramadan yapamadımm olsun iyikide dönmüşüm hepinizi iyi görmek bana cok iyi geldi
Evet ya,özledimHosbuldum cennam naber öp beni gelir gelmez başlayayım
Iyiyim canm cok şükür ❤Hosbuldum kuzucumm ufak bı tatil yaptım sönsüm diyelimm iyisin dimi ben cok iyiiyim şükür
Pari’m, bu sen misin?Ya bi ara tümden gelmemeyi düşündüm ama kk bagımlılık sanırım ugramadan yapamadımm olsun iyikide dönmüşüm hepinizi iyi görmek bana cok iyi geldi
Daha 2 gün olmadı seninle konuşalı,gelmişPari’m, bu sen misin?
Hoş gelmiş, safalar getirmiş cancağzımDaha 2 gün olmadı seninle konuşalı,gelmiş
Canım çok teşekkür ederim ben de, iyiyim çok şükür. Tüp mide ameliyatı oldum, biraz yemeklerden uzağım şu sıralar siz nasılsınız? Herkes iyidir inşallahMerhaba canım nasılsınTeşekkür ederiz
Oooh merci jennammEvet ya,özledim
Benden mi konusmustunuz kiiiDaha 2 gün olmadı seninle konuşalı,gelmiş