Yaa süper, eline sağlık çiçeem yağını az koyarsin birazEvet hem yağlı hemde tadı hoşuma gitmiyor,çocuklar gelecekşer ocak ayında humusu deneyeceğim çok seviyor çocuklar
Yaaaaaa ilk ben yapmak istiyordum amaaaBugün gelecek bir tarif
Yapalım canım benimSeninle sunum yapalım
Sosyalim hangi tarifi aldınYaaaaaa ilk ben yapmak istiyordum amaaa
Dün bir arkadaş yarın zaten bunu yapacaktım dediYaaaaaa ilk ben yapmak istiyordum amaaa
İlk defa deneyeceğim baklım nasıl olacakYaa süper, eline sağlık çiçeem yağını az koyarsin biraz
Teşekkür ederim canım, keşke gidebilsemAfiyet olsun şimdiden, çok güzel oranın tahanlisi
Bir tahanlı buluşması mı yapsak napsakAaa sen bursadamisin beybi, tahanli ye tahanli
Ben de tahin çok sevmem ama tahanlı seviyorum onun tadı güzelSevemedim gitti şu tahinide ..
Eline sağlık şimdidenİlk defa deneyeceğim baklım nasıl olacak
Bende ikinci yapayım bari, severim ikiyi NevoşDün bir arkadaş yarın zaten bunu yapacaktım dediOndan yapılacak diyorum
Guzel bir tarif minnosum gelinimSosyalim hangi tarifi aldın
Virus bitsin de beybitomTeşekkür ederim canım, keşke gidebilsem
Bir tahanlı buluşması mı yapsak napsak
Ben de tahin çok sevmem ama tahanlı seviyorum onun tadı güzel
Aaaa ,çiçeem sonucu bizimlede paylaşİlk defa deneyeceğim baklım nasıl olacak
Nevoşum kış sebzeleri suaN herkesin dolabinda bulunuyi,tarifler uzun süre beklemez diye düşünüyorumDün bir arkadaş yarın zaten bunu yapacaktım dediOndan yapılacak diyorum
Valla ben geçen sefer erken yaptım bu sefer geç yapıcamDün bir arkadaş yarın zaten bunu yapacaktım dediOndan yapılacak diyorum
Ben oradayken yapınVirus bitsin de beybitom
Çok teşekkürler sağolEline sağlık şimdiden
Bir yapayım kesin paylaşırım .Aaaa ,çiçeem sonucu bizimlede paylaş
Aynen öyle olacak canımNevoşum kış sebzeleri suaN herkesin dolabinda bulunuyi,tarifler uzun süre beklemez diye düşünüyorumbenimde dolapta var ,yapıcam bekletmeden
Aynen acele etmeValla ben geçen sefer erken yaptım bu sefer geç yapıcam