Bendeeeeoyyyy bayılırım.
Hele sıcaksaBendeeee
Kırmızı var olmaz mıBekledik bile dimi kızlar
Maşallahın var senden kaçmaz eminim yaparsın.
Not: eşine pembe kurdale aldırmayı unutma
Seninle sunum yapalımKırmızı var olmaz mı
Of offfHele sıcaksa
Afiyet olsun şimdiden, çok güzel oranın tahanlisiOf offfcumartesi Abdal Simit Fırın'ın yolları göründü
Günaydın deme öyle deme diyetteyim
Mis gibide ne yeniro şimdi varyaYapmadim simit aldim
Ilk kim yapacak ben onu merak ediyorum nevoşum20 tarif oldu yok mu artıran
Aaa sen bursadamisin beybi, tahanli ye tahanliOf offfcumartesi Abdal Simit Fırın'ın yolları göründü
Sevemedim gitti şu tahinide ..Aaa sen bursadamisin beybi, tahanli ye tahanli
Ayyy gerçekten mi ciceeemm inanılmaz seviyorum ben,kaşık kaşık bile yerim O dereceSevemedim gitti şu tahinide ..
Yarasın bal şeker olsun çicemm,tadı bir acayip geliyor bana mesela humusuda çok yiyememAyyy gerçekten mi ciceeemm inanılmaz seviyorum ben,kaşık kaşık bile yerim O derece
Aslında çok yağlı zaten çiçeem çok yememek lazım ama cikolata yerine oturur yerimYarasın bal şeker olsun çicemm,tadı bir acayip geliyor bana mesela humusuda çok yiyemem
Evet hem yağlı hemde tadı hoşuma gitmiyor,çocuklar gelecekşer ocak ayında humusu deneyeceğim çok seviyor çocuklarAslında çok yağlı zaten çiçeem çok yememek lazım ama cikolata yerine oturur yerimhumustada var belki ondan yiyemiyorsun
Bugün gelecek bir tarifIlk kim yapacak ben onu merak ediyorum nevoşum
Bir bucuk tanecik yedim esim yememisti yarisini kalmasin dedim :) her yerde bitmisti bmden aldim fena degildi isteMis gibide ne yeniro şimdi varya
Hemde 1,5 yani epey çokmuş simitte nasıl yenmez demi yanında peynir ve çayda olacakBir bucuk tanecik yedim esim yememisti yarisini kalmasin dedim :) her yerde bitmisti bmden aldim fena degildi iste