YouTube da öyle oluyor bana bazen izlediğim videoyu unutuyorum yorumları okumaktanBazen yorumlar videolardan komik oluyor
YouTube da öyle oluyor bana bazen izlediğim videoyu unutuyorum yorumları okumaktan
Kadından güzel yapan çocuk, bayılıyorum bunaOzan Varol on Instagram: "Benden istenen videolara cevabım."
149K likes, 2,837 comments - varolozan on November 8, 2021: "Benden istenen videolara cevabım.".www.instagram.com
Ahaha alem bu ya ,ama sesi güzel gerçektenOzan Varol on Instagram: "Benden istenen videolara cevabım."
149K likes, 2,837 comments - varolozan on November 8, 2021: "Benden istenen videolara cevabım.".www.instagram.com
Şimdi senin video çıktıKadından güzel yapan çocuk, bayılıyorum buna
En son onu izledim de ondan herhaldeŞimdi senin video çıktı
Niye öyle oldu acaba
Aynen bu çocuk iyi yapıyor
Hüsnüler aşko
AA bende diyorum ben mi izledim acaba ondan mı açamadımEn son onu izledim de ondan herhalde
Nazire bırakmadı ama o metreseAhaha alem bu ya ,ama sesi güzel gerçekten
Hüsnü ağa mı o yandaki be ne kadar yaşlanmış
İyice ilerletmişler bunlar çip işiniHüsnüler aşkoÇipliyiz ya
Yok,ben tıkladımAA bende diyorum ben mi izledim acaba ondan mı açamadım
Bırakmaz o beyaaaNazire bırakmadı ama o metrese
Torunu oldu zaten, o zaman direndi kadın,aferinBırakmaz o beyaaa
Bitmiş zaten adam ne kadar yaşlanmış şaşırdım görünce
Anaaa o kadar büyük çocuğu mu varTorunu oldu zaten, o zaman direndi kadın,aferin
Bunlar da çok genç evlenmiş, oğlan da 30 yoktu daha evlendi ,bir yerde denk gelmiştim, yanilmiyorsamsaAnaaa o kadar büyük çocuğu mu var
Anaaa o kadar büyük çocuğu mu var
Aynen küçük evleniyorlar aşkoBunlar da çok genç evlenmiş, oğlan da 30 yoktu daha evlendi ,bir yerde denk gelmiştim, yanilmiyorsamsa