Kesinlikle teğet geçmesinde yeterki.Bir an önce gelsin
Geçmez geçmezKesinlikle teğet geçmesinde yeterki.
Umarım geçmez bekliyorum hala gerçiherkeste farklı oluyor buda.Geçmez geçmez
Çok tiryakiydim bende ,istemek önemli sadece .Umarım geçmez bekliyorum hala gerçiherkeste farklı oluyor buda.
Sen ne kadar içiyordun o zamanlarÇok tiryakiydim bende ,istemek önemli sadece .
En az 1paket ,kırmızı M.....o hem de ,en sevdiğimSen ne kadar içiyordun o zamanlar
Malbora demi tiryakilik yapıyor .En az 1paket ,kırmızı M.....o hem de ,en sevdiğim
EvetMalbora demi tiryakilik yapıyor .
Cennaam cok iyi geldi biliyomusun
Çok şükür cancağzım, bende iyiyimİyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Orişim ne haber nasılsınHayırlı cumalar guzel kalpli hanımlaar
Yasom ne haberÇok şükür cancağzım, bende iyiyim
İyiyim ablacım hayırlı cumalar sen nasılsın hersey yolunda mıOrişim ne haber nasılsın
Yasom ne haber
Hosgeldin yasocanÇok şükür cancağzım, bende iyiyim
Bende iyiyim sağol diyete devam ediyorum,onun dışında hayat devam ediyor işteİyiyim ablacım hayırlı cumalar sen nasılsın hersey yolunda mı
Allah iyilik versin abla ama diyet guzel gidiyordu işe yarıyor yani dun oyle soylemiştin devam etmekte fayda varBende iyiyim sağol diyete devam ediyorum,onun dışında hayat devam ediyor işte
Artık dur dememin zamanı gelmişti,ne oluyorsa kilo alıyordum hep tıkanıyordum yürürken.Allah iyilik versin abla ama diyet guzel gidiyordu işe yarıyor yani dun oyle soylemiştin devam etmekte fayda var
Aİmle yapmaya devam ettikce inersin abla hıc merak etme kilo hıc iyi bısey değil bende hemen bermeye calısacagım inşallahArtık dur dememin zamanı gelmişti,ne oluyorsa kilo alıyordum hep tıkanıyordum yürürken.
60 kiloya insem umuyorum inerimde geriside gelir herhalde.