Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Yarasın afiyet olsun 😍 🌹

Yarı yolu geçmişiniz 🤩sağlıkla gelsin paşa :anne:
Amin inşallah canom ❤️
Sağlıkla kucağınıza alın, çok güzel duygular bunlar
Doğunca özlersiniz minik tekmeleri 😊😊
Amin. Çok teşekkür ederim 🤩
Hoş geldin ayşocan nasılsın nasılgeçiyor hamilelik,cinsiyeti ne bebeğin :nazar:

Erkekmiş sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin ,şimdi hareketlenmede başladı tekmelemede olac ak tabi annesi
hış buldum abla. Evet erkek kısmetse. İyiyiz çok şükür, yok bi yaramazlık. İçimde bir canavar sadece. 🤭
Sen ekle gülüm sana ayırdım onu🤩Ondan yasak🤪
Keşke bitmeden önce bunu okusaydım 😂
Maşallah yaaa😁😁🤩🧿 yerim onun ayaklarını. Doğunca sana yetecek 💋🤩😁
Sağlıkla doğsun da varsın yaramaz olsun 😇🤩
🤭🤭🤭

Amin inşallah canom ❤️

Amin. Çok teşekkür ederim 🤩

hış buldum abla. Evet erkek kısmetse. İyiyiz çok şükür, yok bi yaramazlık. İçimde bir canavar sadece. 🤭

Keşke bitmeden önce bunu okusaydım 😂

🤭🤭🤭
Bence tam tersi olacak alsem karnında uslu duran dünyayı dar ediyor çünkü kendimden biliyorum 🤪

İsim düşündünüz mü🤗🌹
Düşündük bi şey bakalım. Ben pek istemiyorum ama babası çok hevesli. Onu öyle görünce ben de kıramıyorum. onun istediği ismi koyucaz. Herkese ilan ettik. Artık dönersek döverler bizi 😂
Bence tam tersi olacak alsem karnında uslu duran dünyayı dar ediyor çünkü kendimden biliyorum 🤪
Ay ne bileyim minik. Hiç durmuyor. artık dur be oğlum diye yalvarıyorum yer geliyor yeminle 😂

Düşündük bi şey bakalım. Ben pek istemiyorum ama babası çok hevesli. Onu öyle görünce ben de kıramıyorum. onun istediği ismi koyucaz. Herkese ilan ettik. Artık dönersek döverler bizi 😂

Ay ne bileyim minik. Hiç durmuyor. artık dur be oğlum diye yalvarıyorum yer geliyor yeminle 😂
Hayırlı olsun inşaallah🤗❤️

Nevreste Nevreste sultanım bebeğimin sağlığı ile ilgili bi konu açmak istiyorum başkalarında da var mı diye. Konuyu birçok kişi görsün istiyorsak bi şey yapılıyordu ya neydi o
Geçmiş olsun canım🤗
Bildirim gönderiliyor.
Konuyu aç Kazen'e yaz cankm🤔
Her konuya gitmiyor ama senin konu nasıl bilmiyorum.Arada geliyor bildirim bize farklı konulara🤗
Belki senin konuyada gönderir.

Nasılsın canım. Bebeğin nasıl oldu 😕
Pek iyi değilim komşum.
Çok gaz sancısı var diye bir gün çocuk doktoruna bi gittik peşine bir sürü sıkıntı çıktı. Ultrasonla bağırsaklara bakılırken böbreklerde kum tespit edildi(Lotusa gidiyorduk sen bilirsin). Araştırma hastanesine Çocuk Nefrolojiye yönlendirdiler. Orda da kan, idrar, ultrason istedi doktor. Burdaki ultrasonda da cıktı kum kesinleşti yani. Kalsiyum yüksekmiş idrarla atamıyormuş o kuma dönüşüyormuş, çok küçük olduğu için ilaç vermiycem sen su içir emzirmeden sonra dedi. Bununla bitiyor mu hayır, kan testi sonuncunda da kas enzimi referansin çok üstünde çıktı ve bunun kumla ilgisi yokmuş, neden olur peki diyoruz, viral enfeksiyondan olabilir takibini yapmak gerek dedi. Bizde şöyle özel bir durum var eşimin ablası kas hastası, evlenirken genetik bölümüne gidip sormuştuk akraba olmadığımız için eşimle doktor bi şey olmaz çocuğunuzda görünmez demişti ama yine de eşim tedirgin oldu çünkü 10 gün önce de bugün de kan testimizde yüksek çıktı o değer, 10 gün önceye göre bugün düşmüş ama yine de referans in çok üstünde. Şimdi kuma mı üzülelim kas enzimi niye yüksek kötü bi şey mi var ona mı üzülelim, damla da kullansak gaz sancıları geçmiyor ona mı üzülelim, 2 aylık bebeği hastanede perişan ediyoruz ki eyyübiye araştırmayı biliyorsundur nasıl kalabalık ve enfeksiyona müsait. Öyle işte komşum bir dokundun bin ah işittin gibi oldu 🤭
Ben de genel olarak her bebekte mi yüksek bu kas enzimi onu öğrenmek için konu açayım dedim benzer durumda olanlar vardır belki benimle, yol gösterirler içim rahatlar belki

X