- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.542
Çok konuşuyorum galiba sanirsamlBende kime ne anlattigimi unuturum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok konuşuyorum galiba sanirsamlBende kime ne anlattigimi unuturum
Amin inşallah canomYarasın afiyet olsun
Yarı yolu geçmişiniz sağlıkla gelsin paşa
Amin. Çok teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın, çok güzel duygular bunlar
Doğunca özlersiniz minik tekmeleri
Hoş geldin ayşocan nasılsın nasılgeçiyor hamilelik,cinsiyeti ne bebeğin
hış buldum abla. Evet erkek kısmetse. İyiyiz çok şükür, yok bi yaramazlık. İçimde bir canavar sadece.Erkekmiş sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin ,şimdi hareketlenmede başladı tekmelemede olac ak tabi annesi
Keşke bitmeden önce bunu okusaydımSen ekle gülüm sana ayırdım onuOndan yasak
Maşallah yaaa yerim onun ayaklarını. Doğunca sana yetecek
Sağlıkla doğsun da varsın yaramaz olsun
İsim düşündünüz müAmin inşallah canom
Amin. Çok teşekkür ederim
hış buldum abla. Evet erkek kısmetse. İyiyiz çok şükür, yok bi yaramazlık. İçimde bir canavar sadece.
Keşke bitmeden önce bunu okusaydım
Bence tam tersi olacak alsem karnında uslu duran dünyayı dar ediyor çünkü kendimden biliyorumAmin inşallah canom
Amin. Çok teşekkür ederim
hış buldum abla. Evet erkek kısmetse. İyiyiz çok şükür, yok bi yaramazlık. İçimde bir canavar sadece.
Keşke bitmeden önce bunu okusaydım
Oğlum çok hareketliydi. Ama çok akıllı olduBence tam tersi olacak alsem karnında uslu duran dünyayı dar ediyor çünkü kendimden biliyorum
İlk profilin mi?firdefs aayyy ilk profil resmimi koymuşsunn
Benim ortanca da çok sakindi şimdi ortalığı ayağa kaldırıyorOğlum çok hareketliydi. Ama çok akıllı oldu
Evetttttt içime bi hoş geldi bian görünceeİlk profilin mi?
Düşündük bi şey bakalım. Ben pek istemiyorum ama babası çok hevesli. Onu öyle görünce ben de kıramıyorum. onun istediği ismi koyucaz. Herkese ilan ettik. Artık dönersek döverler biziİsim düşündünüz mü
Ay ne bileyim minik. Hiç durmuyor. artık dur be oğlum diye yalvarıyorum yer geliyor yeminleBence tam tersi olacak alsem karnında uslu duran dünyayı dar ediyor çünkü kendimden biliyorum
Hayırlı olsun inşaallahDüşündük bi şey bakalım. Ben pek istemiyorum ama babası çok hevesli. Onu öyle görünce ben de kıramıyorum. onun istediği ismi koyucaz. Herkese ilan ettik. Artık dönersek döverler bizi
Ay ne bileyim minik. Hiç durmuyor. artık dur be oğlum diye yalvarıyorum yer geliyor yeminle
Güzel fotoğrafEvetttttt içime bi hoş geldi bian görüncee
Şaşırdım bian benmiyim dedim bu diye resmim yooo diyordum ben koymadım dedim o ara jeton düştü
EvvettttGüzel fotoğraf
Alışmaya çalışirukİyidir hellacığım senden naber
Hayaller ölüm tanrıçası, hayatlar naber uşağum şiveli minnoşprenses iyiydiAlışmaya çalışiruk
Nasılsın canım. Bebeğin nasıl olduNevreste sultanım bebeğimin sağlığı ile ilgili bi konu açmak istiyorum başkalarında da var mı diye. Konuyu birçok kişi görsün istiyorsak bi şey yapılıyordu ya neydi o
Geçmiş olsun canımNevreste sultanım bebeğimin sağlığı ile ilgili bi konu açmak istiyorum başkalarında da var mı diye. Konuyu birçok kişi görsün istiyorsak bi şey yapılıyordu ya neydi o
Pek iyi değilim komşum.Nasılsın canım. Bebeğin nasıl oldu