- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.542
Nagbersinizİyi akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nagbersinizİyi akşamlar
Çocuga ders yaptırıyorum. Senden naberNagbersiniz
İyiyiz şükür tatlıcım
Anlamı korkunçluymuuuuss
Anlamı korkunçluymuuuuss
Bende diyim bu kız niye kızdıSevişmeennnn
Biz daha odevlere gecmedik telefon oynuyorlar şuan bizde herkesin kuralının tam tersi önce oynayıp sonra yapıyorlarÇocuga ders yaptırıyorum. Senden naber
Sunum periliğini çıkaramıyorum aklımdan. Yeşil duvarlı masa vardı, o senin değil miydi? Hatta annenin mi eviydi neHahahaha kızzz niye öyle dedinkiii gizki gizlii seninle dertleştim falann
İyiyiz minik sen nasılsınNagbersiniz
Bizi kıskandıBende diyim bu kız niye kızdı
Evetttt hiç değişmemiş seninde amaannn ne güzell işteee yaaa cantanemm sana çok yakışayy ammaaaaGeldim gidiyorum, nickim hep cantanemdi. Bende mi değişsem
Acıların kadını mı yapsam
Evet evetSunum periliğini çıkaramıyorum aklımdan. Yeşil duvarlı masa vardı, o senin değil miydi? Hatta annenin mi eviydi ne
Hafızaya bak behhSunum periliğini çıkaramıyorum aklımdan. Yeşil duvarlı masa vardı, o senin değil miydi? Hatta annenin mi eviydi ne
İyiyim iki lafın belini kırmaya geldimİyiyiz minik sen nasılsın
Hahahahahaha yaa minikkkkkSavaşma seviş
Ee iyi yapmıssın mademkiİyiyim iki lafın belini kırmaya geldim
Böyle hafizalar hep beni korkuturHafızaya bak behh
Evettt guuzzz annemin eviydiii hahahaha ilk sunumummm duuu yaaaSunum periliğini çıkaramıyorum aklımdan. Yeşil duvarlı masa vardı, o senin değil miydi? Hatta annenin mi eviydi ne
Bizi kıskandı
Ahahahha dogru yazmıs kişi kendi bile unuttu belkideBöyle hafizalar hep beni korkutur
Geçen bir söz görmüştüm duvarda ..benim sana öylesine anlattığım şeyleri nasıl hatirliyorsun yaziyordu
Bende kime ne anlattigimi unuturumAhahahha dogru yazmıs kişi kendi bile unuttu belkide