Ateş mi yakıcan kııızNot aldım bunu
Biz sanıyoruz cano sus sen konuşma hele biHiç sanmıyorum
Abla valla bugün misafirim vardı ona et sote yaptım yenice hemen arkasından et yapmiyim azcik aralasinHani nerede et yemağa
Ateş mi yakıcan kııız
Biz sanıyoruz cano sus sen konuşma hele bi
Sonu mantı gibi olmasın bacımAbla valla bugün misafirim vardı ona et sote yaptım yenice hemen arkasından et yapmiyim azcik aralasinbirde malzemem yok ama yapmam lazım en kısa zamanda inşallah masallah
Nasıl yaaaaaaağniBurda yeni kategori acılmış ve davet edilmemişim N E D E N
Dışlandım işte margi baksana unutuldumNasıl yaaaaaaağni
Seni nasıl es geçmişler demirbaşısın buranınDışlandım işte margi baksana unutuldum
Şaka şaka bildirimleri şimdi gordum margim guzel kategori olmus yarısmacı bacılara başarılar dilerimSeni nasıl es geçmişler demirbaşısın buranın
Sen yok musun?Şaka şaka bildirimleri şimdi gordum margim guzel kategori olmus yarısmacı bacılara başarılar dilerim
Sıcaktan tamda öyle buhar olup uçacağim az kaldı margaretcim
Ben sıcaktan değil yorgunluktan böyle oldum. Bursa Konya kadar sıcak değil.Sıcaktan tamda öyle buhar olup uçacağim az kaldı margaretcim
Hayırdır ne yaptın da yoruldun bakiiimBen sıcaktan değil yorgunluktan böyle oldum. Bursa Konya kadar sıcak değil.
Oğlumla çocuk doğum günü partisine gittim. Peşinde koşturmaktan bacaklarım ağrıyor sjskkskskHayırdır ne yaptın da yoruldun bakiiim
Valla konya kavruluyorbenide al orayaaa
Yaa ne çok eglenmistir yakışıklıOğlumla çocuk doğum günü partisine gittim. Peşinde koşturmaktan bacaklarım ağrıyor sjskksksk
Deneyeyim. Resmen ağrıdan uyuyamıyorum.Yaa ne çok eglenmistir yakışıklı
Ayaklarının altina yüksek bişey koy canım havaya diker pozisyonda azda olsa iyi geliyor bazen.