- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Biz yesek kartal oluruz vallaaYiyip inkar edenlerden o şekerciğim, kuş kadar
Kapılardan sığmayızBiz yesek kartal oluruz vallaa
Aman amannn dikkat edelim biz gene.Kapılardan sığmayız
Edelim şekerciğimAman amannn dikkat edelim biz gene.
Durmk yok yola devamEdelim şekerciğim
Tatlı neydiGeçen hafta iş yerinde bi arkadaş bi tatlıdan bahsetti. yemek sepetinden söyleyecektik, çok pahalı geldi gözüme söylemedim. cimrilik tavanama nasıl özendim anlatamam. Geldim gittim çocuğun başının etini yedim sen aklıma soktun da ben emzikli kadınım da indirim de yoK yiyemiyorum Da… ama neler neler dedim. en son çocuk ısmarladı, ben yedim, herkes rahatladı
Aynen postlar içinde efil efil gezerizEki Görüntüle 3107157 yoksa böyle gezeriz @HanimKelesimiGetir
Yuvarlana yuvarlanaAynen postlar içinde efil efil gezeriz
Hala devam ediyorum bende dikkat ediyorum.
Ohhhhh sefamız olsun çayırlarda yuvarlanır çay içer kek yeriz sjksjksjksjkYuvarlana yuvarlana
Haykırdım ahahahaqhhqjOhhhhh sefamız olsun çayırlarda yuvarlanır çay içer kek yeriz sjksjksjksjknasılsa beleş değilmi
Ben de ediyorum su,yürüyüş vs vsHala devam ediyorum bende dikkat ediyorum.
Cuk oturdu demi aklıma geldi nedense çayır kek olaylarıHaykırdım ahahahaqhhqj
Oturdu evetCuk oturdu demi aklıma geldi nedense çayır kek olayları
Yürüyüşü bıraktım ya bidesıcak ya evdede olmuyor,hava serinleyince gene başlarım.Ben de ediyorum su,yürüyüş vs vs
Gören kaçar kim bu zombiler diyeOturdu evetbir an hayal ettim,korkuncuz,tombiş tombiş
2 günde 1 çıkıyorum, bazen sabah erken parka çıkıyorum . Sıcak olmasa zaten her gün çıkarım. Su için zorluyorum kendimiYürüyüşü bıraktım ya bidesıcak ya evdede olmuyor,hava serinleyince gene başlarım.
Su iç ihmal etme sakın.
Yuvarlanan zombilerGören kaçar kim bu zombiler diye